Popüler çevrimiçi dizi ve film platformu Netflix kütüphanesini genişletmeye devam ediyor. En çok izlenenler sırasında Investing Anna isimli toplam izlenme saat olarak 130 milyon 800 bin ile zirvedeki yerini koruyor. Bakalım bu hafta yayına girecek olan içerikler arasında zirveyi yerinden oynatacak dizi ve film olacak mı? İşte karşınızda bu haftanın en yeni Netflix bu hafta yayınlanacak olan yeni içerikler Netflix, bir süredir yaptığı en çok izlenenler listesi paylaşımına devam ediyor. Platform, bu haftanın Top10 listesini paylaştı.

Türkiye Netflix’te bu hafta yayına girecek olan içeriklerin tam listesi

Netflix’te bu hafta izleyicileri birbirinden renkli içerikler bekliyor. İşte bu haftanın en yeni dizi ve film içerikleri!

  • The Adam Project: Cuma günü Türkiye Netflix’te olacak olan Amerikan bilimkurgu filminin başrolünde Ryan Reynolds ve Jennifer Garner yer aldı. Zamanda yolculuk ederken yanlışlıkla 2022 yılına zorunlu iniş yapan savaş pilotu Adam Reed’in hikayesini konu alıyor. Reed’in kendi 12 yaşındaki haliyle iş birliği yaparak dünyayı kurtarmaya çalışmasını anlatan film, 11 Mart günü seyirciyle buluşacak.

1800 yıllık İznik Roma Tiyatrosu turizme kazandırıldı 1800 yıllık İznik Roma Tiyatrosu turizme kazandırıldı
  • Savaşın Gölgeleri (The Bombardment): 2. Dünya savaşında bir bombalamanın çocuklarla dolu bir okulu hedef almasını konu alan filmin başrolünde Bertram Bisgaard Enevoldsen ve Ester Bitch yer alıyor. Drama dalındaki film 9 Mart çarşamba günü Netflix Türkiye ekranlarında olacak.

  • Once Upon a Time… Happily Never After: Oyuncu kadrosunda Sebastian Yatra ve Nia Correia’nın yer aldığı dizinin 1.sezonu 11 Mart cuma günü yayınlanacak. Müzikal dizisinin konusu ise, ayrılmak zorunda kalan iki sevgilinin kimsenin birbirine aşık olamadığı kasabada büyüyü bozmaya çalışmalarını anlatıyor.

Netflix Türkiye’de bu hafta yayına girecek içeriklerin sonuna geldik. Peki ya sizlerin bu içeriklerden merak ettikleriniz var mı? Düşüncelerinizi Forum ve yorumlar kısmında bekliyoruz.(Bundle.app)