Özkan YILDIRIM

Muhammet Bey, öncelikle bizleri ,ekibimizi bu güzel  termal otelinizde konuk edip  misafir ettiğiniz için teşekkür etmek istiyorum. GENYA TERMAL OTELİ  olsun ve ayrıca yine otelinizin  yanındaki Restorant ve Cafe  bölümleri olsun hepsi de gerçekten güzel bir şekilde düşünülmüş, dizayn edilmiş ve de inşa edildiği görülmekte. Öncelikle kendinizi tanıtır mısınız? Sonrasında Genya Termal Oteli ve Tesisleri ile ilgili bizlere bilgi verirseniz sevinirim.

BAYRAMDAN SONRA KONUKLARIMIZI AĞIRLAMAYA BAŞLADIK

Bizlere böylesine güzel bir fırsat tanıdığınız için ben de sizlere teşekkür etmek istiyorum. Ben Muhammet Altoprak 1967 Artvin doğumluyum. 1990 yılından beri Bursa'dayım. Gürsu Belediyesinin önünde öncelikle 10 yıl ‘Pide Lahmacun Restoran’ ve çay bahçesi işlettim. Sonrasında 10 yıl kadar şehirlerarası otobüs işletmeciliği, fabrikalara servis taşımacılığı yaptım. İnşaat sektörüne 1999 yılında girdim,  100'ün üzerinde projeye imza attım. Kendim inşaat mühendisiyim Ukrayna Kiev Üniversitesi İnşaat bölümünü bitirdim. 2  erkek çocuk babasıyım biri 32 diğeri de 7 yaşında.

2018 yılında otel projemize başladık. 2020'de bitti fakat pandemiden dolayı açamadık açılışımız o yüzden gecikti, müşterilerimizi bayramdan sonra ağırlamaya başladık. Genya Restoran ve Cafe’mizde kahvaltı hizmeti de vermekteyiz.

STRESE KARŞI BİRE BİR

Açık havada, bol oksijen, çok güzel eşsiz manzarada kahvaltı yapmaya ne dersiniz kahvaltı için bir demlik çay Genya Restoran’ın ikramı olacaktır.

Çare Büyükşehir'de Çare Büyükşehir'de

Covid-19 hastalık stres ve refleksini üzerinizden atmak için eşsiz bir yer Genya Restoran. Ailenize bu mutluluğun huzura kavuştuğu  yeri göstermenizi arzuluyoruz. Herkesi Genya’ya bekliyoruz.  Ayrıca Otelimizin termal suyu insan vücudundaki sivilceleri yok etmektedir. Kaşıntıya, alerjiye, astım ve KOAH hastalığına, eklem ağrılarına iyi gelmektedir.

HAVASI, TERMAL SUYU İLE BULUNMAZ BİR FIRSAT SUNUYORUZ

Peki Muhammet Bey birçok yerde oteller mevcut burada Genya Termal Otele gelen müşteriler neler bulacaklar?  Sizin diğerlerinden farkınız ne?

Doktorlar bu bölgenin  Kurşunlu-Mudanya'nın havasının çok iyi olduğu ile ilgili astım hastalığına, nefes darlığına ve de daha bir çok hastalığa çok iyi geldiğini söylüyorlar. Ayrıca Otelimizin  Termal suyu insan vücudundaki sivilceleri yok etmekte, kaşıntıya - alerjiye - astım hastalığına -koah hastalığına-eklem ağrılarına iyi gelmektedir. Sebebi de etrafımızda Defne ağaçları, Kardelen ağaçları, çam ağaçlarının bol bir şekilde olması. Mevcut bu konuyla  ilgili araştırma yapmaya bir çok ekip geldi ve de geliyorlar. Geçenlerde 5 kişilik bir ekibe randevu verdik geldiler araştırmalarını yaptılar. Otelimizin  arka tarafında yanında birçok defne, kardelen, çam ve zeytin ağaçları bulunmakta. Buraya halkımız  geldiğinde 15 gün kaldığı zaman ciğerlerindeki hastalık tedavi oluyor, kendi kendine iyileşme süreci var. Akciğerleri temizlenmiş oluyor. defne ve kardelen ağaçlarının yaprakları zaten ilaç sanayisinde de kullanılıyor biliyorsunuz. Bu bölgeden Defne Kardelen yaprakları toplanıp yurt dışı ve içerisindeki ilaç fabrikalarına ilaç yapılmak üzere gönderiliyor. Gördüğünüz gibi etrafımız çevremiz hep defne ağaçları ile kardelen ağaçları ile çam ağaçları ile çevrili.

O yüzden diyoruz ki; Defne ve kardelen ağaçlarıyla çevrili olan Genya Termal Otel ayrıcalıklı  bir yerdir. Sağlığınız için sizleri davet ediyoruz.

Ayrıca değinmek istediğim diğer bir konu yerin altından termal suyumuz  çıktı bu suyu analiz ettirdik ve bunun  şifalı su olduğu ile ilgili elimizde rapor var. Bu su soda kalitesinde. Gelecek konuklarımıza termal anlamında da hizmet sunacağız. Bu da tabi güzel bir gelişme oldu bizim için, otelimizde 11 odamızda, toplamda 22 kişiye hizmet verebilecek durumdayız. İş insanlarını olsun, ailelerimizi olsun otelimizde ağırlamak bizler için onur olacaktır.

TERMAL SUYUMUZ SODA KALİTESİNDE VE BİR ÇOK HASTALIĞA İYİ GELİYOR..!!

Peki Muhammed Bey, burada hizmet anlamında gerçekten yeni bir tesis hem havası hem termal suyu ile gerçekten çok güzel bir hizmet sunuyorsunuz.Peki fiyat olarak  bize neler söylersiniz? Çünkü doğası, havası ve de termal suyu ile komplike bir tesis?

FİYATLARIMIZI ÇOK UYGUN TUTTUK

Otelimiz müşterilerine kahvaltıyı biz vereceğiz. Fiyat anlamında da şöyle söyleyebilirim odada 2 kişi gecelik 200 lira yani kişi başı 100 liraya kalabilecekler. Emsal tesislere bakıldığında gerçekten konuklarımızı açılış fiyatlarımızla ağırlayacağız. Ayrıca Kahvaltımızda ikramımız olacak. Hem  defne kokulu, kardelen ağacı kokulu otelimizde termal suda banyo imkanını aynı anda sunuyoruz.

 KAHVALTI OTELİMİZİN İKRAMIDIR

Otelimizin ayrıca mükemmel körfez manzarası eşliğinde konuklarımızın yemeklerini yedikleri gibi, çaylarını da yudumlayacaklar. Bunun yanı sıra tedavi için de mineralli suyumuz var vücudunda alerjisi olan varsa bu suyla banyo almaları durumunda geçiyor. Bununla ilgili elimizde belgelerimiz de mevcut. Eklem ağrılarına, romatizmaya da ayrıca iyi gelmektedir. Termal suyumuz ve en başta da söylemiş olduğum gibi cilt tedavisinde sivilcelere vs iyi gelmektedir.

RESTORANIMIZ OTELİMİZDE KALAN KONUKLARIMIZA İNDİRİMLİ

Otelimizin yan tarafında et mangal balık ızgara hizmeti  verecek  bir restoranımız var. Bunun yanı sıra üst katta mükemmel manzaralı  cafemiz mevcut. Restoranımızda et balık ızgara olmak üzere her şey bulunmakta. Ayrıca kendimize has yemeğimiz de olacak. Restoranımızdan  öğle ve akşam yemeklerini  a la carte olarak yiyecek olan Otel müşterilerimize %10’luk  indirimimiz olduğunu hatırlatmak isterim. Bunun yanı sıra yine otelimizin arkasında  çardaklarda semaverli çayımız da bulunacak. Manzarası, ilaç niteliğindeki defne ,kardelen kokulu havası ve termal suyu ile bütün bu bölgede yaşayan insanlarımıza Bursa'da yaşayan halkımıza , yurt genelinde yaşayan vatandaşlarımıza olduğu gibi yurt dışından gelecek yabancı turistlerimizi de ağırlamaya başlayacağız inşallah. Elbette ülke ekonomisine bu anlamda destek olabilmek istihdama katkı  sağlamak bizim için çok çok önemli.

Toplantı-düğün-nişan-toplu yemek-veda partisi–mezuniyet balosu- ayrıca tur şirketlerine konaklama- açık  havada organizasyonlar verilir, corona virüsten dolayı açık havada sosyal mesafeyi koruyarak çok güvenli ve de manzaralı haliyle tercih edilme sebeplerimiz sayılmayacak kadar çok.

YOL KONUSUNDA DEĞERLİ BAŞKANLARIMIZDAN DESTEK BEKLİYORUZ

Burada bir konuyu da arz etmeden geçemeyeceğim. Mudanya Gemlik arasında yapılan yeni yol Kurşunlu Jandarma’nın tam karşısında 2 kilometre daha asfalt yapılsa buradaki villalar da tesislerde tozdan dumandan kurtulmuş olacak buradan değerli yetkililerimize iletmek istiyorum. Hem sağlık turizmi, hem yabancı turizm anlamında ülkemize hizmet edeceğiz ama yol çalışması olduğundan dolayı yol toz duman içerisinde görmüş olduğunuz gibi. Değerli belediye başkanlarımızdan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş’tan hem de Karayolları Bölge Müdürümüzden buraya ilgi göstermelerini bu 2 kilometrelik yerin asfaltının yapılmasını beklediğimizi söylemek istiyorum. Çünkü sonuçta biz de burada turizme hizmet etmek istiyoruz, ülke ekonomisine katkı vermek istiyoruz ve de gelen müşterilerimizin burasını toz duman olarak görmelerini istemiyoruz. Altyapısı duvarları vesaire bitik durumda sadece bir asfalt yapılması beklenilen bu yola bir el atılmasını bekliyoruz. Herkesi  Ramazan Bayramı ile birlikte hizmet vermeye başlayacak olan  otelimize bekliyoruz, gerçekten güzel bir tesis kurduk hem  havası ile hem de termal suyu ile bulunmayacak fırsatları uygun fiyata insanlarımıza sorma çabasındayız. Buradan başta Gemlik'te Bursa'da yaşayan vatandaşlarımız olmak üzere 83 milyon yurt insanına sevgilerimi saygılarımı göndermek istiyorum, bayramla birlikte herkesi otelimize beklediğimizi de ayrıca eklemek istiyorum”

Bursa’mıza, Gemlik ilçemize, Kurşunlu beldesini çok güzel bir termal otel mükemmel bir tesis kazandıran ülkemizin değerli iş insanlarından İnşaat Mühendisi, Müteahhit Muhammed Altoprak’a bizler bu güzel projesini hayata geçirmiş olmasından dolayı Bursa kamuoyu adına tebrik etmek gerek… Doğası, havası, manzarası, termal suyu ve birbirinden güzel lezzetleri ile bayramla birlikte hizmet vermeye başlayacak olan Genya Termal Oteli ben de buradan bütün Türk insanına halkımıza ısrarla önermek istiyorum.

Rezervasyon ve İletişim:

0 224 527 33 33

0 553 916 08 08

Kurşunlu, 3. Şahin Sk. No: 24/1,

GEMLİK/BURSA