Yenilenen yüzüyle sporcuların hizmetine sunulan Akar Spor Tesisleri, AK Parti Bursa Milletvekilleri Efkan Ala ve Mustafa Esgin, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Kaymakam Ahmet Altıntaş, AK Parti Bursa Başkanı Davut Gürkan, Belediye Başkanı Mehmet Kanar ve vatandaşların katılımıyla açıldı.

Başkan Aktaş: "Mustafakemalpaşa’nın her bir köşesine dokunmak için canla başla çalışıyoruz”

Büyükşehir Belediyesi’nin Mustafakemalpaşa’da her alanda yatırımlar yürüttüğüne dikkat çeken Aktaş; “Altyapı ile ilgili büyük mesafe kat edildi. Bursa’da dahi bulunmayan Gençlik Merkezi yakın zamanda hizmete açılacak. 100 bin nüfuslu Mustafakemalpaşa müstakil ve yeni bir diş birimine kavuştu. Bursa’daki amatör spor kulüplerimize bu dönem 4,5 milyon TL’lik bir katkı sağladık. Yalıntaş’a da planladığımız saha yapımı sözünü müjdeliyorum. Plan değişikliği yapıldı, Yalıntaş’ın saha ihalesini de yakın bir zamanda gerçekleştireceğiz. Mustafakemalpaşa’nın her bir köşesine dokunmak için canla başla çalışıyoruz” dedi.

Almanya’dan sonra Hollanda ile de imzalandı Almanya’dan sonra Hollanda ile de imzalandı

AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin, AK Parti Bursa Başkanı Davut Gürkan ve Belediye Başkanı Mehmet Kanar da yaptıkları konuşmalarda, spor yatırımlarının Mustafakemalpaşa’ya hayırlı olması dileklerinde bulundu. Konuşmaların ardından Akar Spor Tesisleri’nin açılış kurdelesi kesildi.

Kaynak: İha

Editör: Ulas Girgin