Özkan YILDIRIM

  • Semih Bey, öncelikle sizi tanıyabilir miyiz?  Sonrasında  elbette sorularımız da olacak?

1991 yılında Mustafakemalpaşa da doğdum. İlk ve ortaokulu 14 Eylül İlköğretim Okulunda liseyi İbrahim Önal Fen Lisesinde tamamladım.  Üniversiteyi de  İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi'nde tamamlayarak  mezun oldum. 1 yıl kadar Engin abimiz var Mustafakemalpaşa’da  onun yanında stajyer gibi çalıştım, askerliğimi  tamamladıktan sonra kendi ofisimi açtım 2015 yılında. Genelde konut ağırlıklı projeler gerçekleştirmekteyiz burada. Babam da yine eski inşaatçı emlakçılardan. İlk yıllarda  işler pek  sıkı değildi daha sonra babamın çevresi ile birlikte  işlerimizde arttı. Daha sonrasında siyaset hayatımız oldu ilk olarak 2016 yılında AK Parti'ye üye oldum, geçmişten beri zaten bir gönül bağımızda vardı Ak Parti ile. 31 Mart 2019 seçimlerinde hem il genel meclis üyeliği, hem de Mustafakemalpaşa belediye meclis üyeliğine  seçildim. Kontenjan birinci  sıradaydım zaten. Ayrıca İmar Komisyon Başkan vekiliyim de aynı zamanda. Büyükşehirde Kentsel Dönüşüm Komisyonu, Tarihi Kentler Birliğinde üyeliklerim de bulunmakta. 17 Ağustos 2020 yılında da Mustafakemalpaşa  gençlik kolları Başkanı olarak atamam yapıldı. Halen devam ediyoruz  arkadaşlarımızla. Mehmet Kanar Başkanımız, Ayhan Başkanımız ,Alinur Başkanımız gerçekten de hepsinin gençlere güveni en üst seviyede sağ olsunlar.

VATANDAŞA DESTEK OLMAK

Mehmet Kanar başkanımızla beraber bu süreç gelişti aslında, Mehmet Başkan ağabeyimiz bizim onun doğruluğu dürüstlüğü ile ona güvendiğimiz sevdiğimiz şekilde böyle devam ediyor, partiye de güvenimiz tamdı zaten en başından beri, Murat Hallaçoğlu başkanımla da yine aynı şekilde. Gelecek hedeflerimizle ilgili  biz Kemalpaşa dayız , burayı seviyoruz insanlarımızın işini görmek, tabii çok güzel bir şey küçük olduğu zaman insanların işlerini halledebilmek daha da kolay oluyor, gelen giden herkese elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz ,yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bir Allah razı olsun desinler yeter zaten. Biliyorsunuz AK Parti'de görev istenmez, verilir. Bizde şu olayım ,bu alayım derdinde de kesinlikle değiliz. Bu partide  ilçe binasında ki çaycıda bakanlar milletvekilleri de aynı amaç  uğruna hizmet etmekteler. Seçimlerden önce çok bayrak astık broşür de dağıttık şimdi bugün yarın yine bana ihtiyaç  olsun yine ben sahada bayrak asarım , broşür de dağıtırım bizim için hiçbir sıkıntı yok .

BU MÜCADELEYİ DE KAZANACAĞIZ
Peki bizlere  ülke  gündemi ile ilgili genel bir değerlendirme yapar mısınız?

   --- Son yaşananlar gerçekten tam bir bağımsızlık mücadelesi, en basiti ekonomi üzerinden üstümüze geliyorlar. İnşallah bunlar da geçecektir. Bu süreçten çıktığımızda  çok daha güzel günler yakın. Şuan benim yaşım 28.  17-18 yıldan beri AK Parti iktidarı var. Biz eskiden  yaşanan kuyruklardan, hastanelerde ,morglarda emanet bırakılan hastalardan, çocuklardan falan ilaç kuyruklarına kadar  hiçbir şey görmedik. Devaliasyon görmedik ,enflasyon görmedik. Bizim dönemimiz hep iyiydi, iyiyi  gördük  geçmişi bilmiyoruz bilmediğimiz için de bir yandan şanslı bir yandan da şanssızız hep iyi gördüğümüz için şanslıyız bunu tabii bizden daha küçük jenerasyonları anlatmakta zorlanıyoruz bundan 25 sene önce 30 sene önce işe Doğu Akdeniz'de petrol arayacak, gaz arayacak  durumda zaten değildik. Bunlar mümkün değildi işte görüyorsunuz şimdi aktif bir politika izleniyor her konuda.

KAYITSIZ ŞARTSIZ  AZERBAYCAN’IN YANINDAYIZ

Osmangazi'de konforlu ulaşım Osmangazi'de konforlu ulaşım

Şu an tabi gördüğünüz gibi Azerbaycan'ın da kayıtsız şartsız arkasındayız Ermenilerin  bu pervasızca saldırıları gerçekten inanılmaz bir şey. Azerbaycan halkının yanındayız ve bu sıkıntılı günlerde geçecek inşallah. İslam coğrafyasına sahip çıkan sadece dünyada Recep Tayyip Erdoğan var, hükümetler olmasa da  halklar Sayın Cumhurbaşkanımızın nasıl kıymetli bir insan olduğunu zaten biliyorlar. bu bile bize yeter.

MEHMET BAŞKAN YÜZDE 95 BİZ ANCAK  YÜZDE 5

   Son olarak Mustafakemalpaşa’da yaşayan insanlarımıza neler söylemek istersiniz başkanım?

Mehmet başkana ifade ettiğim bir şey var. Sen yüzde 95 çalışıyorsun, biz ancak %5 yapıyoruz. Gece gündüz  kendisi belediyede sürekli bir şeylerle uğraşıyor. Çok çok güzel şeyler yapılıyor gençlik spor merkezi, köprülerimiz yapıldı, dere ıslağımız var, yollarımız yapılıyor altyapı başlıyor bir sürü listemiz var halkımızda  zaten bunları  iyi biliyor. Mehmet Başkan elinden geleni yapıyor, biz de elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Alinur Başkan, Mehmet Başkan, Ayhan Başkan önderliğinde şu an saymış olduğum bütün isimler hepsinin doğruluğundan, dürüstlüğünden n hiçbir şüphemiz yok çok aktif bir şekilde çalışıyoruz, özverili bir şekilde çalışıyoruz,halkımıza hizmet için.Bu saymış olduğum kişiler işleri güçleri çok iyi olan insanlar zaten  işte vatana millete hizmet için uğraşıyorlar. Mustafa Esgin milletvekilim bölge Milletvekilimiz kendisi, çok aktif derdimiz olduğunda her an ulaşabiliriz ona buradan tekrar tekrar teşekkür etmek istiyorum. Bize müthiş bir enerji veriyor bizde bu enerjiyi Mustafakemalpaşa'ya aktarıyoruz. Bu pandemi döneminde bile  birçok hizmetin gelmesini sağladık bunu Mustafakemalpaşa’da yaşayan insanlarımız da biliyor.

Bu 5 kişi Murat Hallaçoğlu, Mehmet Kanar ,Ayhan Salman ,Alinur Aktaş ,Mustafa Esgin’e sahip olduğumuz için çok şanslıyız, bölge insanımız çok şanslı. Son olarak buradan Mustafakemalpaşa'da Bursa'da yaşayan hemşerilerime  ülke genelinde yaşayan bütün vatandaşlarıma  sağlık, sıhhat, afiyet  ve mutluluklar diliyorum.