Bursa'nın Orhangazi ilçesinde meydana gelen olayda, Uğur D. (29) ve arkadaşları köy kahvesinde oturdukları esnada, kahveye gelen mahalle muhtarı Mehmet D., Uğur D. ile tartışmaya başladı. Tartışmanın ardından üzerindeki silahı çıkaran Mehmet D., Uğur D’ye 3 el ateş etti. İki bacağına mermi isabet eden Uğur D. yaralandı. İhbar üzerine olay yerine gelen ambulansla Orhangazi Devlet Hastanesine kaldırılan genç, burada tedavi altına alınırken, Mehmet D. ise jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Koyunların araziye girmesi ile tartışma başlamış

Uğur D.’ye ait koyunların mahallede vatandaşların arazilerine girerek otlamasından dolayı muhtar ile Uğur D. arasında bir gün önce tartışma yaşandığı belirlenirken, Uğur D.’ye ait köpeklerin de bazı vatandaşların bahçesine girdiği ve tavukları da parçaladığı ileri sürüldü. Olay öncesinde ise muhtar Mehmet D.’nin köy kahvesinde Uğur D.’yi uyardığı, koyunların bahçelere zarar verdiğini söylediği ve bu yüzden ikili arasında tartışma yaşandığı belirlendi.

AW011741_01

Motosiklet yayaya çarptı: 2 kişi yaralandı Motosiklet yayaya çarptı: 2 kişi yaralandı

Yaralı genç şehir hastanesine sevk edildi

Diğer yandan, iki bacağından yaralanan Uğur D. Orhangazi Devlet Hastanesi'ndeki ilk müdahalenin ardından şehir hastanesine sevk edildi. Olay sonrasında muhtar Mehmet D.’nin jandarmaya giderek teslim olduğu ve olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirlendi.

Kaynak: İHA

Editör: Stajyer1 Stajyer1