Ekranların sevilen yüzü Müge Anlı’nın geçtiğimiz yıl Emniyet Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evliliğinin ardından aile yaşantısı gündeme gelmişti. Müge Anlı’nın kızı Lidya Akdağ’ın bir yarışma programında yer aldığı ortaya çıkınca yeniden sosyal medyanın gündemine oturdu. Peki Müge Anlı’nın kızı Lidya Akdağ kimdir? Müge Anlı’nın eşi/kocası kimdir?

Bursa AFSİAD’dan TÜBİTAK BUTAL’a ziyaret Bursa AFSİAD’dan TÜBİTAK BUTAL’a ziyaret

Ekran Resmi 2023-09-06 13.27.30

MÜGE ANLI’NIN EŞİ KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

Müge Anlı’nın geçtiğimiz yıl dünya evine girdiği Şinasi Yüzbaşıoğlu, 10 Nisan 1963’te Adana’da dünyaya geldi. Lise öğreniminden sonra başladığı polislik kariyerinin ardından polis olarak görev alan Yüzbaşıoğlu, önce Erzurum sonra Adana’da Emniyet Müdürlüğü’nde görevlendirildi. 2021 yılından itibaren ise İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü yapan Yüzbaşıoğlu geçtiğimiz yıl Müge Anlı ile dünya evine girdi.

Ekran Resmi 2023-09-06 13.26.42

MÜGE ANLI’NIN KIZI KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Müge Anlı, 1993 senesinde Burhan Akdağ ile evlendi ve 2002 yılında kızları Lidya doğdu. Şu an 21 yaşında olan Lidya’nın annesi ve babası kendisi 6 yaşındayken boşandı. Yeniden evlenerek tekrar deneseler de başaramayan çift yeniden boşansa da kızları için sıklıkla bir araya geldiler. Lidya Akdağ’ın Ramazan ayında Asuman Krause’nin sunumuyla gerçekleşen Aileler Yarışıyor programındaki görüntülerinin ortaya çıkmasının ardından gündeme oturdu.

Kaynak: Haber Merkezi

Editör: Ezgi Özdaş