Bursa’da 2023’ün son, 2024’ün ilk bebekleri dünyaya geldi Bursa’da 2023’ün son, 2024’ün ilk bebekleri dünyaya geldi

Milliyetçi Hareket Partisi Yıldırım İlçe Başkanlığı (MHP), Muharrem Ayı kapsamında vatandaşlara aşure ikram etti. 

Setbaşı’nda kurulan stantta vatandaşlarla buluşan MHP Bursa Milletvekili Fevzi Zırhlıoğlu, MHP Bursa İl Başkanı Muhammet Tekin, İl yöneticileri ve MHP Yıldırım İlçe Başkanı Kadir Taşçı vatandaşlara aşure ikramında bulundu.

WhatsApp Image 2023-08-11 at 15.23.22 (1)

Taşçı,  “Kerbela katliamı gönüllerimizin ortak matemi, Aşure Günü ise dayanışma ve paylaşma şuurudur.  Muharrem ayının bu manevi ikliminde,  paylaşmanın,  birlik ve beraberliğin değerli bir ifadesi olan Aşure Günü’nde;  hem gönüllerimizin yasını paylaşmak hem de Aşure geleneğini yaşatmak için vatandaşlarımızla bir araya geldik. Başta Hz. Hüseyin ve Ehl-i Beyt’in mensupları olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle, tazimle anıyoruz. Muharrem ayının ülkemiz için hayırlı ve huzurlu yarınlara vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyoruz. “ dedi.

WhatsApp Image 2023-08-11 at 15.23.23

Bursalıların yoğun katılım gösterdiği Aşure programının ardından vatandaşlarla sohbet ederek, talepleri üzerine hatıra fotoğrafları çektiren Zırhlıoğlu ve Tekin, gösterdikleri ilgiden dolayı vatandaşlara ve emeği geçen teşkilat mensuplarına teşekkür etti.

Kaynak: Haber Merkezi 

Editör: Aslı Yeşilyurt