Dünyaca ünlü çift David-Victoria Beckham'ın büyük oğlu Brooklyn Beckham, 2020 yılının temmuz ayında oyuncu Nicola Anne Peltz ile evlilik yolunda ilk adımı atarak nişanlanmıştı.

EVLİLİK SÖZLEŞMESİ İMZALADILAR

Çiftin düğün öncesi evlilik sözleşmesi imzaladığı da öğrenilmiş, oyunculuk yapan Nicola Anne Peltz'in milyarder bir iş insanı olan babası Nelson Peltz'in bu sözleşmede parmağı olduğu ortaya çıkmıştı. 23 yaşındaki Brookly ile 27 yaşındaki Nicola'nın imzaladığı sözleşmeye göre, boşanmaları durumunda her ikisi de ailelerinden kaynaklanan servetten pay alamayacak.

Brooklyn Beckham ve Nicola Peltzin milyonlarca sterlin değerindeki malikanesi

Beckham ve Peltz'in, bu tür bir sözleşme imzaladıkları haberi nişanlanmalarından bu yana gündeme geliyordu ancak bu iddia hakkında ne Beckham, ne de Peltz ailesinden bir açıklama gelmemişti.

HER İKİ AİLE DE ZENGİN

Sözleşmenin ardından servetleriyle gündeme gelen ailelerden Beckham çiftinin toplam serveti 380 milyon Sterlin (yaklaşık 730 milyon TL). Nicola Anne Peltz'in ailesinin serveti ise bunun neredeyse üç katı.

Peltz ailesinin 1,3 milyar Sterlin (yaklaşık 25 milyar TL) serveti bulunuyor. Nelson Peltz, ülkesinin sayılı zenginleri arasında. Nicola Anne Peltz'in annesi de eski bir model olan Claudia Heffner Peltz.

'II. Abdülhamid'e ait elmas gerdanlığı taktı' iddiası

YILIN DÜĞÜNÜ

Brooklyn Beckham ile Nicola Anne Peltz, geçtiğimiz ay ise görkemli bir düğünle evlenmişti. Milyarder Nelson Peltz'in Palm Springs'teki malikanesinde yapılan düğüne, ünlü isimler akın etmişti. Nicola Anne Peltz, törende iki ayrı gelinlik giymişti.

Damat Brooklyn Beckham'a törende kardeşleri 19 yaşındaki Romeo ile 16 yaşındaki Cruz sağdıç olarak eşlik etmişti. Beckham çiftinin tek kızı olan Harper Seven'ın ise gelinin nedimeleri arasında yer almıştı.

CEP TELEFONU YASAĞI!

Bursalı gençler Sefo ile coştu Bursalı gençler Sefo ile coştu

Brooklyn Beckham ve Nicola Anne Peltz' düğün fotoğraflarının yayın hakkı için ünlü Vogue dergisiyle anlaşmış; bu yüzden törende konukların cep telefonlarını kullanması ve çekim yapıp sosyal medyada paylaşması yasaklanmıştı. Bu arada konuklara koronavirüs testi şartı da getirilmişti.

Brooklyn Beckham ve Nicola Peltzin milyonlarca sterlin değerindeki malikanesi

ŞAŞIRTAN KARAR

Brooklyn Beckham evlendikten sonra Nicola Anne Peltz'in soyadını da almıştı. Brooklyn'in bunu, eşine bir sevgi gösterisi olarak yapmayı planladığı belirtmişti.

KESENİN AĞZINI AÇTILAR

Basına yansıyan haberlere göre Brooklyn Beckham ve Nicola Anne Peltz, daha doğrusu büyük servet sahibi aileleri, düğünün muhteşem geçmesi için kesenin ağzını da açmıştı.

Ünlü ailelerin çocukları için yaptığı düğün, iddialara göre 3 milyon Sterlin'e (yaklaşık 58 milyon TL) mal olmuştu.

Brooklyn Beckham: Doğum günün kutlu olsun bebeğim