Özkan YILDIRIM/ÖZEL RÖPORTAJ

****Öncelikle Mahmut Bey, bizleri ekibimizi yeni projenizin hemen bitişiğindeki ofisinizde konuk edip misafir ettiğiniz için teşekkür etmek istiyorum. İnşaat sektörünün öncesinde Tekstilde de çok eski zamanlardan beri çalışmalarınız var. Sizi tanıyarak isterseniz röportajımıza başlayalım sonrasında faaliyet göstermiş olduğunuz alanlarla ilgili bizlere bilgi verirseniz sevinirim.

1983’DEN BU GÜNLERE

    —-Bizlere şirketimize böylesine güzel bir fırsat tanımış olduğunuz için ben de sizlere teşekkür etmek istiyorum. Ben Mahmut Akyıldız, 1963 Trabzon doğumluyum,1983 yılından itibaren tekstil sektörünün içerisindeyim. İnşaat sektörüne de 2014 yılında girdik. O zamandan bu zamana 3 projeyi tamamladık şimdi şu an Akyıldız Yaşam evlerine devam ediyoruz Murat Hüdavendigar Bulvarı  üzerinde. İstanbul Çerkezköy, İnegöl ve Bursa'da projelerimizi tamamladık. Akyıldız yaşam evlerinde  48 daire ve dükkanlardan oluşan  projemize  devam ediyoruz.3 ay kadar önce değerli bakanlarımız belediye başkanlarımız il başkanlarımızın da teşrifleriyle İnşaatımızın kurdelasını  kestik, şu anda da halihazırda çalışmalarımız devam ediyor.

**** Piyasalarda da birkaç aydır hareketlilik gözlemleniyor Mahmut Bey bu konuda neler söylersiniz bu durum sizin çalışmalarınızı etkiledi mi?

2014’TE İNŞAAT SEKTÖRÜNE GİRDİK

 — Etkilemez mi, çok etkiledi. Bütün girdiler sonuçta döviz üzerinden hesaplanıyor. En kötüsü halkın alım gücü ile düşüyor. Çimento 22 liraydı oldu 42 lira. Alçı 12 liraydı olmuş 32 lira. PVC pencere sistemleri hepsi tavan yapmış durumda. Hepsini geçin İthal edilmeyen kum bile 90 liradan 190 liraya çıkmış. Bunun dövizle falan alakası yok. Her şey maalesef %100-150- 200 bazıları daha da yüksel oranlarda yükselmiş durumda biz de bu durumda önümüzü göremez durumdayız. Öyle bir sıkıntı var sektörde dolar 10 lira olduğunda nasıl olur diyorduk 12 lira olduğunda nasıl olur mutlaka yeniden düşer geriye diye beklerken.

ELBETTE BU GÜNLERDE GEÇECEK

Bir anda 13-14-15’e çıktı. En son 16- 17 Liraları gördü biliyorsunuz bizim projelerimiz çok güzel hem Tekstil sektöründe hem inşaat sektöründe uzun yıllardan beri Bursa'da halkımıza insanlarımıza en güzel hizmeti sunmaya çalışıyoruz ileride inşallah güzel projelerimiz olacak ama mutlaka önümüzü görmemiz lazım. Tekstil ve inşaat sektöründe toplamda 220 kişi bünyemizde çalışmalar yürütüyor, dediğim gibi biz bunu daha da arttırmayı hedefliyoruz işlerimiz iyi olsun bunları daha da arttırmak istiyoruz ama maalesef böyle şu anda önümüzü görememe durumu var. Akyıldız Yaşam Evleri projemizi 2023 Nisan-Mayıs aylarında bitirmeyi hedefliyoruz çok güzel bir proje detayları vesaire her şeyi çok güzel ama dediğim gibi İşte bu yaşanılan sıkıntıların bir an önce aşılmasını bekliyoruz. Halkımızın alım gücünün düşmemesi içinde ayrıca girişimler yapılmalı diye düşünüyorum. İnşallah bu zor günleri elbirliği ile atlatacağız ve ileride daha güzel günlere hep birlikte yürüyeceğiz.

MESA AKYILDIZ İNŞAATI TANIYALIM

BİZ KİMİZ?

Faaliyetlerimize Tekstil sektöründe Akyıldızlar Brode Tekstil olarak başlayıp 1983 yılından bu yana Tekstil de pek çok Kaliteyi prestiji dünyanın birçok ülkesinde sunarak sektörde “Flora” markamızla öncü bir kimlik kazandık. Akyıldızlar Gruop olarak Mesa Akyıldız İnşaat Şirketimizi kurarak inşaat sektöründe de sizlere hayatı güvenli sağlıklı mutlu yaşamayı sunmaktayız. Mesa Akyıldız İnşaat şirketimizle sizleri güvenin mutluluğun huzurun ve teknolojinin en üst seviyesine taşımaya hazırız

Vizyonumuz;

 Temeli insana ve doğaya saygı olan bireyin doğallığıyla bağını koparmadan modernlik mimari ve teknolojiden üst düzeyde faydalanmasını sağlamak ve bu sayede yaşam mimarlığı felsefemizi tüm dünyaya örnek oluşturacağımızı gözden kaçırmadan yaşam pratiğine aktarmaktır.

Misyonumuz;

 İnsanın İlk çağlardan beri süregelen yuva ihtiyacını ona doğal ve modern olanaklarla çevrelenmiş olarak sunmak. Öncelikle sosyal sportif ve kültürel aktivitelerle bağını eksiksiz kurarak doğal yuva ihtiyacını sağlam bir zemine oturtmak sonra modernlik mimari mükemmellik ve teknolojinin akıllı kullanımıyla insanı geleceğe taşımak ve böylelikle yüceltmektir.

Tecrübe ve ödünsüz kalite anlayışımız. Akyıldız Yaşam evlerinde hayat buluyor.

Mesa Akyıldız Yaşam evleri en son İnşaat teknolojisi ile üretiliyor. Toplam 2 bloktan oluşan proje 48 konut ev 8 asma katlı dükkan yer alıyor alanında önemli başarılara imza atan Mimarlar tarafından tasarlanan projede sıra dışı pek çok ayrıntı bulunmakta her biri özenle seçilmiş malzemelerle donatılmış dairelerde aydınlık bir yaşam konforu dikkat çekiyor.

HER ŞEY DÜŞÜNÜLMÜŞ

  Mesa Akyıldız Yaşam Evleri doğru şehircilik anlayışıyla her geçen gün büyümeye devam ediyor, burada şehrin ana arterlerine yakın olmanın rahatlığını yaşarken stresten uzak huzurlu bir yuvaya sahip olmanın keyfini süreceksiniz. Projemizde yer alan tüm daireler modern hayatın ihtiyaçları için tasarlandı heyecan verici çizgiler ve fonksiyonel detaylar hem sizin hem çocuklarımızın düşlediği yaşam için bir araya geldi. Büyük pencereler ve aydınlık bir yaşam alanı hayatın ne kadar konforlu yaşanabileceğini göstermek için tasarlandı. Mesa Akyıldız yaşam evlerinde yaşamak karşı koyamayacağınız bir keyif. Her köşesinde 1. sınıf malzeme ve işçilik kalitesini fark edeceğiniz projede çocuklarınız ve siz her mevsim mutlu olacaksınız. Ayrıca projemizde aracınız için güvenli geniş bir alan imkanı sizleri bekliyor. Daha ilk adımda prestij ve ferahlığı fark edeceksiniz.

Mesa Akyıldız Yaşam Evleri Merkez Ofis:

Yeşilova Mah, Murat Hüdavendigar Bulvarı, No:157

Tel: 0 224 215 50 90

OSMANGAZİ/BURSA

 

Osmangazi'de konforlu ulaşım Osmangazi'de konforlu ulaşım