SON DAKİKA
Hava Durumu

Armağan Çağlayan'dan sevindiren haber

Ünlü sunucu ve televizyon yapımcısı Armağan Çağlayan, geçtiğimiz günlerde akciğer kanserine yakalandığını açıklamıştı. Sosyal medya hesabından alınan biyopside hastalığın lenflerine bulaşmadığı belirten Çağlayan, "Çarşamba günü bir operasyon geçireceğim. Operasyonla kitle ciğerimden alınacak. Operasyondan sonra nasıl bir tedavi uygulanacağına genetik testiyle karar verilecek." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 28.11.2022 16:26
Haber Güncellenme Tarihi: 28.11.2022 16:26
Kaynak: Haber Merkezi
Haberyazilimi.com
Armağan Çağlayan'dan sevindiren haber

Geçtiğimiz günlerde akciğer kanseri olduğunu açıklayan sunucu Armağan Çağlayan'dan yeni bir paylaşım geldi. Çağlayan, alınan biyopside hastalığın lenflerine bulaşmadığı söyleyerek "Çarşamba günü bir operasyon geçireceğim. Operasyonla kitle ciğerimden alınacak. Operasyondan sonra nasıl bir tedavi uygulanacağına genetik testiyle karar verilecek." dedi.

Çağlayan, şu ifadeleri kullandı:

"Selamlar … perşembe günü lenflerime yürüyüp yürümediğinin tespit edilmesi için lenflerimden parça alınıp biyopsiye yollandı. Şükür, lenflerim temiz. Lenflerime yürümemiş. Çarşamba günü bir operasyon geçireceğim. Operasyonla kitle ciğerimden alınacak. Operasyondan sonra nasıl bir tedavi uygulanacağına genetik testiyle karar verilecek. Ameliyattan sonra görüşmek üzere …Herkese her şey için çooook teşekkürler… sevgiler …"

oo.png

"RABBİM GÖZYAŞLARINI SEVİNCE DÖNDÜRDÜ"

Öte yandan Çağlayan'ın yakın arkadaşı Şenay Düdek de yaptığı paylaşımda, "Gözün Aydın…Gözümüz Aydın…Tüm sevenlerinin de gözü aydın…Patolojik sonuç temiz çıkmış. Bir ameliyat olunacak hayırlısıyla. Armağan'ım, Rabbim gözyaşlarını sevince döndürdü. Kalbinden huzur, bedeninden sağlık her daim eksik olmasın…" notunu düştü.

aa.png

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.