Bursa'da gerçekleştirilen GastroFes'te Türkiye'nin dört bir yanından gelen gurmeler, yeme-içme tutkunları bir araya geldi.
Haber Giriş Tarihi: 05.06.2022 15:54
Haber Güncellenme Tarihi: 05.06.2022 15:54
Kaynak:
Haber Merkezi
Haberyazilimi.com
Tüm gün sürecek festivalde ünlü şefler, yemek yazarları, akademisyenler, kanaat önderleri, Türkiye'nin önde gelen restoranları ve şefleri tarafından hazırlanan tadımlıklar katılımcılara ve gurmelere sunuldu. Botanik Park’ta gerçekleştirilecek festivalde, tatlısından dönerine, içeceğinden pidesine kadar birçok yiyecek ve içecek yer aldı. Hastavuk standına gelenler ise, göğüs etinden yapılmış olan tavuk dönerden tatma fırsatı buldu. Küçük tadımlıklarla misafirlere sos, salata ve lavaşla sunulan tavuk döner lezzetiyle ilgili bilgi veren Kurumsal İletişim ve Halkla İlişkiler Uzmanı Didem Arsever, "Gün boyu sürecek etkinliğe, bin kişinin üzerinde katılım bekleniyor. Şu ana kadar güzel bir kalabalık var. Biz de yüzde 100 göğüs etinden yapmış olduğumuz tavuk dönerimizin lezzetini göstermek istedik. Spor yapan ve fit kalmak isteyen kişilerin tercihi tavuk eti oluyor. Biz Türkiye'ye getirdiğimiz teknolojiyle tavuk kesimimizde su kullanmıyoruz" dedi.(İHA)
Sizlere daha iyi hizmet sunabilmek adına sitemizde çerez konumlandırmaktayız. Kişisel verileriniz, KVKK ve GDPR
kapsamında toplanıp işlenir. Sitemizi kullanarak, çerezleri kullanmamızı kabul etmiş olacaksınız.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.
Bursa'nın eşsiz lezzetleri tanıtıldı
Bursa'da gerçekleştirilen GastroFes'te Türkiye'nin dört bir yanından gelen gurmeler, yeme-içme tutkunları bir araya geldi.
Tüm gün sürecek festivalde ünlü şefler, yemek yazarları, akademisyenler, kanaat önderleri, Türkiye'nin önde gelen restoranları ve şefleri tarafından hazırlanan tadımlıklar katılımcılara ve gurmelere sunuldu. Botanik Park’ta gerçekleştirilecek festivalde, tatlısından dönerine, içeceğinden pidesine kadar birçok yiyecek ve içecek yer aldı. Hastavuk standına gelenler ise, göğüs etinden yapılmış olan tavuk dönerden tatma fırsatı buldu. Küçük tadımlıklarla misafirlere sos, salata ve lavaşla sunulan tavuk döner lezzetiyle ilgili bilgi veren Kurumsal İletişim ve Halkla İlişkiler Uzmanı Didem Arsever, "Gün boyu sürecek etkinliğe, bin kişinin üzerinde katılım bekleniyor. Şu ana kadar güzel bir kalabalık var. Biz de yüzde 100 göğüs etinden yapmış olduğumuz tavuk dönerimizin lezzetini göstermek istedik. Spor yapan ve fit kalmak isteyen kişilerin tercihi tavuk eti oluyor. Biz Türkiye'ye getirdiğimiz teknolojiyle tavuk kesimimizde su kullanmıyoruz" dedi.(İHA)
En Çok Okunan Haberler