Yıldız Tilbe’nin evinden video paylaştı, "Durumu iyi, yoğun bakım dedikodularına inanmayın" dedi Yıldız Tilbe’nin evinden video paylaştı, "Durumu iyi, yoğun bakım dedikodularına inanmayın" dedi

Son dönemin en çok konuşulan isimleri arasında yer alan Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmecisosyal medyada takipçilerinden gelen soruları cevaplamaya devam ediyor. Instagram hesabından sık sık soru-cevap etkinliği düzenleyen Esra Ezmeci, takipçisinden gelen itirafla küçük dilini yuttu. Kocasının metresiyle yüzleşen kadın ortalığı ayağa kaldırdı. Esra Ezmeci o anları ağzı açık izledi. Böyle koca olmaz olsun. İşte detaylar...

Instagram hesabından takipçileriyle birlikte soru-cevap etkinliği düzenleyen Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci, dün yeni bir etkinlik düzenledi.

Bir sosyal medya kullanıcısının özel hayatıyla ilgili yapmış olduğu itiraf herkesin ağzını açık bıraktı.

dsdsds _17_

KOCASININ METRESİNİ ARIYOR

Dün akşam Esra Ezmeci'nin düzenlediği soru- cevap etkinliğine katılan bir kadın, aldatma hikayesini paylaştı. Bunun üzerine ikinci kadını aradığını belirten sosyal medya kullanıcısı, “Kadın ol da kocana sahip çık” gibi bir cevap ile karşı karşıya kaldığını ve bu durumun çok ağrına gittiğini ifade etti.

Eşinin birliktelik yaşadığı diğer kadın ile telefon aracılığı iletişim kurduğunu ve ağrına giden bir cevap ile karşılaştığını belirten sosyal medya kullanıcısına, ünlü psikologdan şu şekilde bir yanıt geldi:

fdfdfdfd _6_

"Böyle durumlarda diğer kadın ile iletişim kurmak yerine eşiniz ile konuşup ona bedel ödetmeniz en doğrusu olur. Çünkü size karşı sadakat sorumluluğu olan eşiniz, diğer kadın da hatalı olsa da en büyük yüzleşmeyi eşiniz ile yapmalısınız."

Editör: Elif Aslan