Burçlar insanların davranışlarını ve ilişkilerini önemli ölçüde etkileyebilir. 12 burçtan bazıları sessiz ve sakinken bazıları oldukça dikkat çekici davranabilir. Bazıları da herkes onların peşinden koşuyormuş havalarına girip kendini bir şey zannedebilir.

Bunun temel sebebi ise aslında kendilerine olan güvensizliğidir. Hatalı olduğunu asla kabul etmeyen, her durumda ve koşulda kendisini haklı gören, alttan almayı bilmeyen ve devamlı burnunun dikine giden 3 burcu sizin için derledik. İşte burunları bir karış havada olan 3 burç...

KOÇ

Hayata gözlerini açtığı ilk anla birlikte kendini hayatın merkezine koyan Koç burcu çevresine de "bencilliğini" en açık şekilde gösterir. Kendileri dışında kimseyi beğenmez ve haklı görmezler. En kıymetli, en önemli hep kendisidir. Genel olarak hayata bakışı da bu eksende gelişir. Karşısında kimse duramaz, onu gururuyla alt eder.

İkili ilişkilerinde her şey ilk başlarda güzel gelişir. Ancak zaman geçip fikir ayrılıkları ortaya çıktığında da hep karşı tarafı suçlar. Ancak sebep sandığınız gibi kendini haklı görmesinden değil, sadece bunu yapacak cesareti olmadığı için ördüğü duvarlardandır.

Haluk Levent şehit ailesine destek konseri verdi Haluk Levent şehit ailesine destek konseri verdi

BOĞA

Boğa burçları dünyaya inat yapmak için gelmişlerdir. İnadını göstermek için fırsat kollar. Yanına yaklaştığınızda bir boğa gibi saldırı hazırlığı yapar ve daha kurduğunuz ilk iletişimde inadını gösterir. Yaptıkları şeyin doğru olmadığını bilirler ama yine de yapar ve bunu bir sır olarak saklarlar.

Fikirlerini değiştirmek zordur, çünkü boğa burçları oldukça inatçı olabilir.İşin garibi onca ayak diremeye, "dediğim dedik" deyip kulaklar çatlayana dek düdüğünü öttürmesine rağmen, "ben inatçı değilim" derler.

YAY BURCU

Bir yayı bitirse bitirse aşırı kibirli ve sürekli kendi ile ilgili böbürlenmesi bitirebilir. Buna karşılık kafalarının arkasında bazen ne kadar da aptalca davrandıklarını aslında bilir ama bunu kimseye söylemezler. Bu da onların en gizli ve küçük sırrıdır. Biraz burnu havada olan Yay insanı yapılabilecek en saçma şeyleri yapabilir söz konusu kötü seçimler yapmak olduğunda kimse onun eline su dökemeyebilir. Üstelik birçok kez kendilerine kazara zarar verebilirler.

Editör: Gökçe Çalışcı