Özkan YILDIRIM

Abdullah Bey öncelikle bizleri Keles'teki bu güzel iş yerinize konuk edip misafir ettiğiniz için teşekkür etmek istiyorum. Tuna Halı Mobilya'nın sahibi Abdullah Yılmaz kimdir?  Sizi tanıyarak isterseniz röportajımıza başlayalım. Elbette sonrasında sorularımızda olacak.

20 YILDIR BURADAYIZ

Bizlere  böylesine güzel bir fırsat tanıdığınız için ben de  sizlere teşekkür etmek istiyorum. 1971 yılında Malatya'nın Darende ilçesinin Başkaya Köyünde  doğdum.İlkokulu  memlekette bitirdikten sonra gurbete çıktık,önce İstanbul'a gittim. İstanbul'dan Kütahya'ya geçtim.Sonra da Keles’e  buraya yerleştim. 20 seneden beri buradayım.20 sene önce dükkanımızı açtık burada benimle birlikte işte çocuklar da vardı onlar okuyor şimdi hanım da geliyor arada destek oluyor, bu şekilde geçiyor günler. Evliyim 4 çocuğum var üç kız bir erkek ikisi evlendi ikisi hala daha bekar. Çocuklarımdan biri Ukrayna'ya okumaya gitti.

NE ARARSANIZ BURADA MEVCUT

  Abdullah Bey ne gibi ürünler var? Hangi ürünlerin  satışlarını yapıyorsunuz? Bu konularla ilgili bizlere bilgi verir misiniz?

Elbette, memnuniyetle. Baza yatak var, masa sandalye çeşitlerimiz var, çekyat, oturma grupları yeni evlenecek çiftlerin insanların evlerinde kullanabilecekleri bütün malzemeler ürünler var sadece bizim burada beyaz eşya ve mutfak dolabı yok. Onun haricinde bütün her türlü ürünü malzemeyi mobilya grubunu eşyalarını burada  bulabilirler.

PAZARCILIKTAN BUGÜNLERE

 Peki geçmişten bugüne nasıl geçti nasıl bu duruma geldiniz?  Başarılı çalışmalarınızdan bizlere bahseder misiniz Abdullah Bey?

  --- Pazarcılık yaptık, sonrasında kimlik kaplama işleri onlardan da yaptık, seyyar satıcılık birçok çalışmayı gerçekleştirdik. 2000 yılından sonra da bu mağazaya geçtik ilk olarak Yeşilova-Kemerçeşme’deaçtık,Bursa'da dükkanımızı ,20 seneyi aşan bir süreçti kardeşlerimle beraber sonra işte o süreçte ben bu bölgeyi bakıyordum ,onlar oraya bakıyordu sonra ayrıldık. Burası da benim payıma düştü.Ben de burada halihazırda çalışmalarıma  devam ettirmekteyim. Eskiden hareket burada daha fazlaydı yaşlı nüfus kaldı genç fazla yok şuan. Burada eskiden gerçekten  cuma pazarı vesaire olsun çok canlı, cıvıl cıvıldı. İnşallah bu pandemi süreci bittikten sonra tekrardan bu eski halini almasını diliyoruz.

FİYAT AVANTAJLARIMIZDAN YARARLANMANIN TAM VAKTİ

 Fiyat anlamında avantajlarınız var mı acaba Abdullah Bey?

Şunu kesinlikle söyleyebilirim ki; Bursa'daki  fiyatlardan daha uygun vermeye çalışıyoruz. Burada çünkü bu hizmeti  ayaklarına getiriyoruz hiç oraya buraya Bursa'ya kadar gidip almalarına lüzum yok. Biz en uygun fiyata en uygun şartlarda vatandaşımızın halkımızın hizmetindeyiz.Ama işte bazen  bakıyoruz görüyoruz oradan getirmeye çalışıyorlar ama gitmesi, gelmesi aslında büyük bir zahmete giriyor vatandaşlarımız biz bu kadar geniş çerçevede yapmış olduğumuz satışlarla onların hizmetindeyiz ve fiyat anlamında kesinlikle söyleyebilirim ki çok avantajlıyız onların ilçelerinde hemen kendi mahallelerinde  hizmet vermemiz de çok önemli getirme götürme derdi yok sonuç itibarıyla.

Mutluluğun yolu Osmangazi'den geçti Mutluluğun yolu Osmangazi'den geçti

İLÇEMİZİ SEVİYORUZ

Zahmete girmeden  oraya buraya gitmesinler en uygun fiyata en iyi fiyata en kaliteli  ürünleri “Tuna Halı Mobilya”da bulabilirler demek istiyorum. Biz  sonuçta hizmet için buradayız, Keles’e hizmet için varız, köylerine hizmet için  varız. 20 seneden beri buradayız, bizi burada herkes tanır, bilir. Çünkü biz Keles’i seviyoruz, Keles insanını seviyoruz. Sabah 08-08.30 gibi açılıyor akşam artık yaz kış dönemine göre değişmekle birlikte, bu dönemlerde 5-5 buçuğa kadar hizmet veriyoruz. Tabii yazın güneş daha geç battığından sekize kadar hizmet verebiliyoruz. Son olarak buradan  başta Keles'te yaşayan vatandaşlarımız olmak üzere Bursa'da yaşayan ülke genelinde yaşayan bütün halkıma ,vatandaşlarımıza sevgilerimi selamlarımı iletmek istiyorum esenlikler diliyorum.

 İletişim adresimiz,

Cuma mahallesi ,Tahir Hoca Caddesi    No: 2

Gsm:0 535 893 25 84

 KELES/BURSA