Fatih AKKUŞ

Uludağ Kadın Basketbollun sponsoru Doruk oldu Uludağ Kadın Basketbollun sponsoru Doruk oldu

Bursaspor yarın akşam sahasında Fenerbahçe’yi konuk edecek. Yeşil Beyazlı takımda eksik bulunmuyor ve Samet Aybaba ilk defa bir maça tam kadro çalışıyor. Bir aksilik olmaz da her şey yolunda giderse, yarın akşam Saat 22:00 civarı 3 puanı hanemize yazdıracağız.

MORALLER YERİNDE

Başarılı teknik adam Samet Aybaba gözetiminde Fener maçına hazırlanan Timsah’ta moraller yerinde. İdmanların son bölümlerinde taktik çalışma yapan Yeşil Beyazlı takım, bugün yapacağı antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.

 

 Buzlar erimeye başladı

Bursaspor’da Başkan Ali Ay taraftarın yaptığı destek jestinden sonra dava açtığı ve ceza alan taraftarı da yaptığı açıklama ile affetti. Buzların eridiği günlerde alınacak bir galibiyet camiaya ilaç gibi gelir. Başkan Ay son zamanlarda yaşanan olumlu gelişmelerin ve taraftarın destek çağrısından sonra Bursaspor TV’ye bir açıklama yaptı. Özellikle başarısız olmak için yola çıkmadıklarını ifade eden Ay “Hiç kimse yola başarısız olayım diye çıkmaz. Ayrıca hiç kimse maça da öyle başlamaz ama bazı koşullar ve yaşananlar öyle bir noktaya getirir ki insanı, hiç yapmayacağım dediğinizi yapar, söylemeyeceğim dediğiniz şeyi söylersiniz ama eğer geçmişte söylediklerinizin etkisinde kurtulamazsanız geleceği de doğru planlayamazsınız” değerlendirmesinde bulundu.

TEMİZ BİR SAYFANIN İLK ADIMI

Özellikle geçtiğimiz sezonlarda sosyal medya üzerinden küfür yoluyla eleştirenleri mahkemeye veren ve bu sebepten dolayı da astsubay olarak orduda görevli bir personelin işini kaybetmek üzere olmasıyla alakalı da daha önce agazete’ye “Vazgeçeceğiz” diyen Ali Ay, “Yeri gelmişken şu meseleyi de taraftarlarımız ile paylaşmak istiyorum. Hepimiz insanız. Her insan hata yapar ama önemli olan aynı hatayı iki kez yapmamaktır. Fenerbahçe maçında yeni bir döneme başlayacağız. O zaman bu günü bir milat günü kabul edelim. Dün de yaşananları dünde bırakalım. Bunun ilk adımını da ben atayım. Süleyman astsubayımız biraz ön planda olduğu için onu işaret ederek başlamak istiyorum. Ben şahsımız, yönetimimi ve temsil ettiğim makamı hedef alan, hakaretlerden dolayı açtığım davalardan dolayı vazgeçiyorum. Herkesi affediyorum. Mesele sadece davalar meselesi değil. Küskünlükleri, kırgınlıkları bir kenara bırakalım. Temiz bir sayfa açalım. Herkes hata yaptı. Bunlara takılmamamız lazım. Bir daha hakaret olmasın, küfür olmasın. Eleştiri elbette olsun. Sadece kendim için başkanlık makamının saygınlığı adına da küfür ve hakaret olursa asla bir geri dönüş olmayacaktır. Biz değerlerimize dört elle sarılalım. Hoşgörümüzü yeşil-beyaz bayrak altında birleştirelim. Ben bunu kendim için değil Bursaspor için istiyorum” şeklinde konuştu.

BU BİZİM KADERİMİZ DEĞİL

Ay ortaya çıkan tablodaki başarısızlığın devam etmeyeceğini de şu cümlelerle özetledi: “Hiç kimse son iki yılda, ikinci yarılarda ortaya çıkan düşüşün tekrarlanacağını sanmasın. Bu bizim kaderimizmiş gibi düşünülmesin. Hoca ve oyuncu grubumuz karakterli ve inançlı. Herkes neyin mücadelesinin verildiğinin bilincinde ve farkında. Bizim bir tek şeye ihtiyacımız var. Eğer bu şehir bu takım arkasında durmaya devam eders, göreceksiniz her şey çok daha güzel olacak”.

Atasayar Antalya yolcusu

Bursaspor’a geldiği günden beri eleştirilerin hedefi haline gelen ve bekleneni bir türlü veremeyen Onur Atasayar’ın Antalya ile anlaştığı bilgisi geldi. Bilindiği gibi Bursaspor ise Antalyaspor’dan Maicon ile ilgileniyordu. Acaba bir takas gelir mi? Sorusu kafaları kurcalamaya başladı.

Bozbey taraftarla buluştu

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ile Nilüfer Belediye Başkan Adayı Turgay Erdem geçtiğimiz gece tribün liderleri ve taraftar temsilcileriyle bir araya geldi. Bilindiği üzere Bursaspor taraftar grupları ortak bir açıklama yapmış ve para konusunda kulübe destek bulmaya çalıştıklarını dile getirmişti. Bu bağlamda önceki gün Alinur Aktaş ile bir araya gelen tribün liderleri daha sonrasında CHP kanadını ziyaret etti.