Ufuk IRGAŞ - Mustafa TANITAN

Ördekli Kültür Merkezi’nin karşısında yer alan, Abdal Meydanı’nda 42 yıldır faaliyetlerini sürdüren ve sektörde dünya markası haline gelen, su ve seyyar satıcılık yaparak Bursalı sayılı iş insanları arsına giren, her zaman müşterilerinin hizmetkârı olduklarını söyleyen 'Tarihi Taş Fırın' İşletmecisi Gürsel Kavan, hafta sonunda Demirci yolunda bulunan Çırağan Kulüp Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen muhteşem düğün töreniyle büyük veliahdı Enes Kavan'ı Gürsulu Begüm Akpınar’la evlendirdi.

HAYIRLI EVLATLAR YETİŞSİN

Beş yaşındayken serhat şehrimiz Kars'tan göç ederek Bursa'ya yerleşen girişimci işletmeci Gürsel Kavan'ın düğün tören Faruk Çelik, Başbakan eski yardımcısı ve AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, AK Parti Bursa Milletvekili Refik Özen, Vildan Yılmaz Güler ile Yıldırım Belediyesi eski Başkanı Cüneyt Karlık ve Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, davetine; eski tarım bakanı Ak Parti İl Başkan yardımcısı Osman Şahin ile çok sayıda Karslı konuk oldu. Ev sahibi Gürsel Kavan, düğünde yaptığı konuşmada, "Katılımlarıyla bizleri onurlandıran değerli bakanlarım Faruk Çelik ve Hakan Çavuşoğlu milletvekillerim, Refik Özen ve Vildan Yılmaz Güler ile Yıldırım Belediyesi eski başkanım Cüneyt Karlık ve Yıldırım Belediye Başkanı’mız sayın Oktay Yılmaz ve hemşerilerim, siz değerli davetlilerim; beni bu mutlu günümde yalnız bırakmadığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum. Büyük oğlum Enes'in bu mutlu gününü paylaşmak için burada bulunuyoruz. Ben konuşmamı fazla uzatmak istemiyor, evlatlarıma vatanımız için canlarını vermiş aziz şehitlerimizin emanetini ilelebet devlet, millet, bayrak ve vatan sevdasıyla korumaları ve ileriye taşımalarını öneriyor ve ülkemize hayırlı evlatlar yetiştirmeleri tavsiyesinde bulunuyorum. Ayrıca hepinizi tekrardan saygıyla selamlıyor hoş geldiniz diyorum" ifadelerini kullandı.

NİKAHI AKTAŞ KIYDI

Uludağ Sarıalan Cami imamı Veysel Kavan’ın yaptığı dua ile başlayan ilk dans ve düğün pastası kesimi ikramının ardından takı merasimi ile devam eden Kavan çiftinin muhteşem düğün törenine eski bakanlar Çelik, Çavuşoğlu, AK Parti Bura Milletvekilleri Refik Özen ve Vildan Yılmaz Güler ile Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz ve Balıkesir Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, Yıldırım Belediyesi eski başkanı Cüneyt Karlık, nikah şahitliği yaptı. Çiftin nikahlarını ise Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş kıydı. Nikah şahitlerinin Kavan çiftine sağlık ve mutluluk dileklerinde bulunduğu düğünde Cüneyt Karlık, evliliğin kutsal bir müessese olduğunu ve her iki tarafın da birbirlerine sevgi ve saygı göstermeleri ve vatanımıza hayırlı evlatlar yetiştirmeleri ve de sağlıklı uzun ömür dileklerim tavsiyesinde bulundular. Konuşmaların ardından nikah cüzdanını çifte Yıldırım Belediyesi eski başkanı Cüneyt Karlık takdim etti.

İZZET YILDIZHAN SAHNE ALDI

Şampiyon sporculardan Başkan Aktaş’a ziyaret Şampiyon sporculardan Başkan Aktaş’a ziyaret

Nikah töreninin ardından Kavan Çifti ilk danslarını yaptı ve ardından da düğün pastasını kesip davetlilere ikram ettiler. Takı merasiminde ise Kars'tan gelen damat tarafları ile Gürsulu gelin davetlileri takı merasiminde uzun kuyruklar oluşturdu. Takı merasimi yapılırken düğünün müzik eğlence bölümünde ise doksanlı yılların aranılan sanatçısı İzzet Yıldızhan sahne aldı. Yıldızhan davetlilere unutamayacakları bir gece yaşatırken yaptığı konuşmada, "Yakışıklı damadımız Enes, bugün bana tadına doyamadığım ve hayatımda ilk kez tattığım adını da burada öğrendiğim TAHANLI PİDE İkramında bulundu. Duyumlarıma göre Bursa’da bir marka haline gelen ve tadına doyum olmayan bu yiyeceği Kavanlar sipariş üzerine yurt içi ve yurt dışına da gönderiyormuş. Bundan böyle ben de sipariş vereceğim. Ayrıca hayran kaldığım Bursalı sanatçı ve müziksever hayranlarıma da buradan teşekkür etmek istiyorum" diye konuştu.