Lacivert-beyazlı takım İngiltere`nin Liverpool takımının 19 yaşındaki kalecisi Yusuf Mersin ile 3 yıllık sözleşme imzalarken, Fransa`nın Reims takımının 22 yaşındaki sol bek oyuncusu Atila Turan’ı ise 1 yıllığına kiralık olarak renklerine bağladı.

YUSUF MERSİN KİMDİR
İngiltere Londra doğumlu olan Yusuf Mersin, futbola Millwall takımında başladı. 2010 yılında ise 1 milyon Sterlin`e Liverpool takımına transfer oldu. 4 yıldır Liverpool altyapılarında yer alan, son olarak Reserve takımında kaleyi koruyan genç file bekcisi, Newcastle ile oynanan ve Liverpool’un 3-1 kazandığı özel maçta da A takım kalesinde yer aldı. Yusuf, 22 kez Türkiye Genç Milli Takımları`nda görev aldı.

ATİLA TURAN KİMDİR
Profesyonel olarak 2010 yılında Fransız Grenoble takımında forma giymeye başlayan Atila Turan, 2011 yılında Portekiz`in Sporting Lizbon takımına transfer oldu. Buradan SC Beira-Mar takımına kiralanan Atila, bir sonraki sezonda Orduspor`da kiralık olarak 24 maçta görev yaptı. Geçtiğimiz sezon ise Fransız Reims takımında 18 maçta görev yaptı. 2007 yılından 2011 yılına kadar Fransa Genç Milli Takımları`nda görev alan Atila, 2013 yılında Türkiye U21 Takımı formasını giyerek milli olmuştu.