Karadeniz Asıllı Sanayici ve İşadamları Derneği (KARADENİZSİAD), yeni merkez binasını görkemli bir törenle açtı. Basın danışmanının aktardığı habere göre, KARADENİZSİAD'ın yeni merkez binası hava muhalefetine karşın yoğun bir katılımla gerçekleşen törenle açıldı. Törene AK Parti Bursa milletvekilleri Emine Yavuz Gözgeç, Ahmet Kılıç, Cumhuriyet Halk Partisi Bursa milletvekilleri Erkan Aydın, Nurhayat Altaca Kayışoğlu, Yüksel Özkan, İl Emniyet Müdürü Osman Ak, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Hakan Saraç, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mihrimah Kocabıyık, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Burkay, Mudanya Kaymakamı Faik Oktay Sözer, BTSO Meclis Başkanı Ali Uğur, siyasi parti ve STK'ların temsilcileri, iş insanları ve davetliler katıldı.

Yalın çalışmalara büyük ödül Yalın çalışmalara büyük ödül

DAHA İYİ HİZMET İÇİN

Törende açılış konuşmasını yapan KARADENİZSİAD Başkanı Süleyman Uzun, Karadenizli iş insanları olarak Bursa'da hizmet vermekten dolayı gururlu olduklarını söyledi. Süleyman Uzun, Osmanlı'ya başkentlik yapan Bursa'nın tarihinden bu yana birçok kültüre ev sahipliği yaptığını belirterek, "Bizler de Bursamıza Türkiye'nin incisi Karadenizimizin güzide illerinden gelen, burada ticaret ve sanayi faaliyetlerini yürüterek Bursamızın ve ülkemizin ekonomisine katkı koymak için çalışıyoruz ve çalışacağız. Karadenizli sanayici ve iş insanlarını bir çatı altında toplamak amacıyla oluşturduğumuz KARADENİZSİAD'ın yeni merkez binamızda faaliyetlerimizi güçlendirerek Bursamızın ve ülkemizin ekonomisine daha fazla katkı koymaya çalışacağız" dedi.

VATAN, BAYRAK, MİLLET AŞKI

BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, "Mekanları canlandıran o mekandaki insanlardır. Bursa'ya baktığımızda, şehrimiz sosyal, kültürel ve ekonomik anlamda Türkiye'nin en önemli merkezlerinden biri olduysa bu gerçekte Bursamızın içinde yaşamlarını sürdüren, Karadeniz coğrafyamızın içerisinden gelen insanlarımızın katkısı büyüktür. Vatan, bayrak, millet aşkı ile yanan Karadeniz insanının çalışkan ve üretken yapısı, içerisinde bulundukları şehirlerimize ve ülkemize büyük destek veriyor. KARADENİZSİAD çatısı altında bu çalışkan ve üretken iş insanlarımızın bir arada bulunuyor olması Bursa ekonomisi açısından çok büyük bir önem arz ediyor" şeklinde konuştu.