Mustafa TANITAN

Birkaç yıl öncesine kadar Arap Şükrü Sokağı’nda 4 restoranla Bursalılar başta olmak üzere yerli ve yabancı turistlere balık ikramında bulunup, unutamayacakları programlar sunan işletmeci İbrahim Akın üç yıl önce hizmete açtığı Özlüce Vira Balık Restoran’da geçtiğimiz hafta sonunda sahnelerimizin kraliçesi Gülden Karaböcek'i konuk etti. İşletmeci İbrahim Akın işlerinin çok iyi gittiğini ifade etti ve müzikseverleri müessesinde ağırlamaktan dolayı mutluluk duyduğunu da söyledi.  

YILDIZ İSİMLERE DEVAM
"Türk Sanat Müziği Özlüce Vira Balık'ta dinlenir" diyen İbrahim Akın'la Özlüce’de işletmesini yaptığı Vira Balık Restoran’da gerçekleştirdiğimiz söyleşide, "Gördüğünüz üzere işletmesini yaptığım üç müessesemde de Türk Sanat müziği programları gerçekleştirmekteyim. Türk Sanat müziği formatında faaliyet gösteren ve ailelerin de bir araya gelip sohbet edip eğlenebilecekleri mekânımda Yıldırım Bekçi, ‘Adını Dağlara Yazdım’ eserinin sahibi Ali Han, Mahmut Tuncer, Tüdanya, Vahdet Vural, Güllü, Gökhan Güney, Arif Susam, Hakkı Bulut Rumelili Semih ve son olarak da ‘Dilek Taşı’ başta olmak üzere okuduğu her eserle yıllardır zirveyi hiç bir kimseye kaptırmayan sahnelerimizin kraliçesi Gülden Karaböcek'i Bursalı hayranlarıyla buluşturdum. Müşterilerim ile davetlilerimin keyif alacağı programda sanatçımız, günümüzün ve seksenlerin sevilen eserlerini seslendirecek. Davetlilerime programı izlemek için müessesemi tercih ettikleri için teşekkür ediyor ve iyi seyirler diliyorum" ifadelerini kullandı. Akın Bursalıları sürpriz sanatçılarla buluşturmaya devam edeceğini ve önümüzdeki hafta sonu ise efsane sanatçı Yıldız Tezcan'ı Bursalı hayranlarıyla  buluşturacağını söyledi. 

ESERLERİNİ HAYRANLARIYLA OKUDU
Gülden Karaböcek üç saati aşan programı sırasında istekleri yerine getirdi ve müşterilerle birlikte sevilen şarkıları seslendirdi. Karaböcek satış rekorları kıran ‘Dilek Taşı’ ve diğer eserlerini hayranlarıyla birlikte okudu. Ünlü sanatçı masa masa dolaşarak hatıra fotoğrafları da çektirdi. Ünlü sanatçı Karaböcek, etkinliğin ardından işletme sahibi İbrahim Akın ve hayranlarına kendisine gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti.

BTSO'dan önemli adımlar BTSO'dan önemli adımlar