Ufuk IRGAŞ/Mustafa TANITAN

Ağrı kökenli girişimci iş adamı ve siyasetçi Mehmet Seskır ülke yönetiminde sıkıntılar yaşandığını dile getirirken bu sıkıntının ilacının DSP olduğunu söyledi. DSP Osmangazi İlçe Başkanı Mehmet Seskır,  "Ülke yönetimine talip olan siyasi partilerde görev alıp bazı sebepler yüzünden partilerinden istifa eden ya da küserek siyasetten uzak kalan siyaset ve seçmenleri DSP çatısı altında toplanmaya çağırıyorum" derken Osmangazi Gençlik kollarıyla birlikte oturduğu Yunuseli Mahallesine hareket etti. Galeriye ait özel araçlarla Mahallesine adeta bir çıkarma yapan Mehmet Seskır esnafları teker teker ziyaret  edip istek ve sorunlarını dinledi. Esnafın korona yüzünden mağdur durumda oldukları şikayetlerini dinleyen Seskır karşılık olarak "Allahın izniyle maske, mesafe ve temizlik tedbirleri ve dualarımızla bu günleri de atlatacağımıza inanıyorum" cevabını verdi.

35 SENELİK KÜSKÜNLÜK SONA ERDİ

DSP Osmangazi ilçe başkanı Mehmet Seskır mahallesindeki Esnaf Ziyaretlerine Çalışkan Market Zinciri Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Cahan'ı işyerinde ziyaretiyle başladı. Hemşerisi Prestij Galeri sahibi Ümit Aydemir'inde eşlik ettiği esnaf ziyaretinde Seskır sırasıyla Çamoğlu Et Ürünleri Marketini, Yunuseli Merkez Ekmek Fırını, Eczane, Şarküteri, Telefoncu, Hediyelik Eşya, Kuyumcu ve Bizim Kuruyemişçiyi ziyaret edip hayırlı müşteri dileklerinde bulunup seçimlerde partisine katkıda bulunmalarını söyledi. Ziyaretin son ayağında ise ilginç bir olay yaşandı. 35 yıldır bilinmeyen bir sebepten araları açık olan Çalışkan Marketler zinciri Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Cahan ile Cengiz Seskır karşı karşıya gelince şaşkın bakışlar arasında birbirlerine "Ölüm var Ölüm bu küskünlük niye" diyerek alkışlar arasında birbirlerine sarılıp barıştılar.

90 yaşındaki alzheimer hastası yaşlı adam kayboldu 90 yaşındaki alzheimer hastası yaşlı adam kayboldu

PARÇALANMA YAŞANIYOR

İktidar ve muhalefet partilerinde parçalanma yaşandığını yeni yeni partiler kurulduğunu ancak eski ve denenmiş ve iktidar olmuş ülkemizi yönetmiş bir parti olan DSP  ye halkımızın büyük teveccüh gösterdiğini belirten DSP Osmangazi İlçe başkanı Mehmet Seskır, Yunuseli mahalle esnaf ziyaretlerinin ardından yaptığı açıklamada kendisine ilgi gösteren ve destek  vereceklerini belirten mahalle esnafına teşekkür etti. Seskır ayrıca kendisine güven ve desteklerini esirgemeyen Genel Başkan Yardımcıları Murat Özbilge ile Hüseyin Kul'a da ayrıca teşekkür edip şükranlarını sunduğunu da dile getirdi. Seskır partisinin ilk seçimlerde Allah'ın izni ile iktidara yürüyeceğini de sözlerine ekledi.