Ezgi Özdaş

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey: “Bursaspor için sistem oluşturmalıyız” Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey: “Bursaspor için sistem oluşturmalıyız”

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu’nda deplasmanda Slovak ekibi Spartak Trnava’ya konuk olacak. Grupta 2’de 2 hedefiyle sahaya çıkacak olan sarı lacivertli ekip Türkiye saatiyle 22:00’da sahada olacak. Trnava şehrinde oynanacak olan karşılaşmayı Sascha Stegamann yönetirken yardımcılıklarını Christian Gittelmann ve Christof Hünsch üstlenecek. Karşılaşma bu akşam 22:00’da EXXEN’den canlı takip edilebilecek. İşte iki takımın karşılaşma öncesi istatistikleri…

AW045655_02

ÜÇÜNCÜ RANDEVU

Spartak Trnava ve Fenerbahçe Avrupa Kupaları’nda daha önce iki kez karşılaştı. 2018-2019 Avrupa Ligi’nde yapılan karşılaşmalarda Fenerbahçe evinde oynadığı maçları kazandı. Slovak ekip Avrupa Kupaları’nda ev sahibi olduğu 24 karşılaşmanın 21’inden galip ayrıldı ancak son 23 yılda sadece üç karşılaşmaya çıkabildi. Trnava, Avrupa’da son 6 karşılaşmanın sadece birini kazanırken tek galibiyeti ise 2018’de Fenerbahçe’ye karşı oldu. Temsilcimiz Fenerbahçe ise bu sezon Avrupa’da oynadığı son 7 karşılaşmanın tümünde galip geldi. Seriyi sürdürmek isteyen Kanarya bu karşılaşmalarda 24 gol attı kalesinde ise yalnızca 3 gol gördü.

Editör: Ezgi Özdaş