Ulaş Girgin

Galip Sakder: "Bursaspor’da ilk kez noterden imza şartı olmayan bir seçim süreci yürütülecektir" Galip Sakder: "Bursaspor’da ilk kez noterden imza şartı olmayan bir seçim süreci yürütülecektir"

ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde 4. hafta maçlarının tamamlanması ile haftanın en iyileri belli oldu. Haftanın beşine seçilen farklı takım basketbolcuları oynadıkları son maçtaki verimlilik puanlarına göre sıralandı.

Galatasaray Çağdaş Faktoring’de forma giyen Mikiah Herbert Harrigan, 45 verimlilik puanı ile haftanın verimlilik puanı en yükse oyuncusu olarak 5 oyuncu arasına girdi. Haftanın beşinde yer alan diğer isimler ise 44 verimlilik puanı ile İlkem Yapı Tarsus’ta forma giyen Khadijiah Cave, 31 verimlilik puanı ile Alanna Smith, 24 verimlilik puanı ile ÇBK Mersin’de forma giyen Virag Kiss ve son maçında 23 verimlilik puanı ile oynayan Beşiktaşlı oyuncu Dana Evans oldu.

galatasaray-cagdas-faktor-319_2

Haftanın en verimli oyuncusu Mikiah Herbert Harrigan Galatasaray Çağdaş Faktoring’in Hatay BŞB’yi 91-74 mağlup ettiği maçta 31 dakika sahada kalırken 31 sayı, 6 asist ve 12 ribaund ile oynadı. Takımda skorer gard pozisyonunda oynayan Büyük Britanyalı basketbolcu 1.88 boyunda olup bu sezon ilk kez Galatasaray forması giymektedir. Daha önce ülkemiz takımlarından Kayseri Basketbol’da oynayan Harrigan 2020 yılı WNBA seçmelerinde 6. sıradan seçilmiştir.   

Editör: Ulas Girgin