GÖKÇE ÇALIŞCİ

Şaşalı yaşamı ile sosyal medyada gündemden düşmeyen Dilan Polat’ın yaptığı yardımları biliyor musunuz? Her ne kadar linçlense de aslında kendisi bir iyilik meleği.

WhatsApp Image 2023-04-27 at 14.19.36

Dilan Polat kimdir?

Kariyerinde önemli bir yol kateden Dilan Polat, 21 Temmuz 1990 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. 3 çocuklu bir ailenin ortanca çocuğudur. Daha genç yaşta annesini kaybeden Polat’ı teyzeleri büyüttü. Kariyerindeki ilk basamak doğum fotoğrafçılığı oldu. Ardından ablası ile güzellik merkezi açan Dilan Polat, azmi ve başarısı sayesinde bir kadının tek başına nelerin üstesinden gelebileceğini gösterdi. Zamanla şube sayısını çoğaltan Polat Engin Polat ile genç yaşta bir evlilik yaptı ve şu an 2 çocuk annesi.

  • İlk şubesi ‘Dilan Polat Güzellik Merkezi’ni 2017 yılında açtı.

  • Dilan Polat ‘ın ülke çapında 40'dan fazla noktası ve 8 ülkede şubesi bulunmaktadır.

  • Ayrıca Polat Avrupa'da ihracatta ilk 3 firma arasındadır.

  • Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ve Katarsis programında yaptığı açıklamalar ile dikkatleri üzerine çekti.

Annesinin ölüm nedenini Katarsis programında açıklayan Polat, “ Annemi trafik kazasında kaybettiğimi söylemiştim ancak bu doğru değil ve gerçeği ortaya çıkarmakla tehdit ediliyorum” diyerek annesini babasının öldürdüğünü ve annesinin bedeninden 7 kurşun çıkarıldığını söylemişti.

WhatsApp Image 2023-04-27 at 14.18.40 (2)

Dilan Polat asrın felaketinde canla başla çalışmış elinden geleni ardına koymamış. Çatalcada ki bir villasını depremden etkilenen SMA hastası çocukları olan aileye açmıştı.

ELİNDEN GELENİ YAPTI

Göçük altında kalan ve hayatını kaybeden Taha Duymaz için de elinden geleni yapan, sürekli afet bölgesine giden Polat, “Ben Taha'nın vefat ettiğini düşünüyorum daha fazla da konuşmak istemiyorum. Sadece düşüncemi gizlemek istemiyorum ben böyle düşünüyorum" diyerek dikkat çekmişti.

3 MİLYON BAĞIŞ

‘Türkiye Tek Yürek’ bağış kampanyası canlı yayınına katılan Dilan Polat, depremzedeler için 3 milyon 250 bin TL bağış yaptı.

versace.png

Cömertlikte sınır tanımayan kazandığı kadar dağıtan Polat, İstinye Park’ta yaptığı alışverişte, kendisine aldığı VERSACE gözlüğün aynısını yanında bulunan 2 çalışanına da hediye etti.

WhatsApp Image 2023-04-27 at 14.19.48

Aylık kazancını açıklamayan Polat sosyal medya hesabından kendisine gelen bir soru üzerine; “İnsan aylık gelirini hiç söyler mi arkadaşlar? Buna cevap vermek işte görmemezliktir bu mesela ayıp. Giderimizi söylesem korkarsınız" dedi.

WhatsApp Image 2023-04-27 at 14.18.40 (1)

Seyyar satıcılık yapan yaşlı bir çiftin bütün ürünlerini alan Polat aldıklarını sokaktan geçenlere dağıttı. Yaşlı çiftten ise sadece dua istedi.

WhatsApp Image 2023-04-27 at 14.18.40

Dilan Polat, deprem felaketinden etkilenen illere  ise 2 tır yardım yaptı.

Tesettür mayo defilesinde Halima Aden rüzgarı esti Tesettür mayo defilesinde Halima Aden rüzgarı esti

Editör: Gökçe Çalışcı