GÖKÇE ÇALIŞCİ

Yalın çalışmalara büyük ödül Yalın çalışmalara büyük ödül

Bursalıların uzun zamandır hak ettiği hizmeti alamadığını söyleyen Özgöz, “Bu şehirde hep birlikte yaşıyoruz. İmarsızlığı, trafik sorunlarını, doğu-batı farkını, plansızlığın yol açtığı sorunlarını hep birlikte yaşıyoruz. Yılların biriken sorunları, her geçen gün daha da içinden çıkılmaz hal alıyor. Bursa her geçen gün daha da yaşanmaz oluyor” diye konuştu. Bursa için yapılan toplantılara çağrılmadıklarından dert yanan Özgöz, Tüm siyasi partileri çağırdıklarını ama Deva Partisi’ni unuttuklarını çünkü soracakları sorulardan korktuklarını söyledi.

‘BURSA DEPREME HAZIR MI?’

17 Ağustos’un arifesinde Bursa’nın deprem hazırlığı için toplandık diyen Özgöz, Yöneticiler yaptıkları işlerden daha çok yapmadıklarından sorumlular dedi. Özgöz, Marmara depreminin üzerinden 23 yıl geçti. Bu şehrin imar sorunu var, bu şehrin trafik sorunu var. Bu şehrin kentsel dönüşüm sorunu var, bu şehrin hava kirliliği sorunu var. Bu şehrin bir depremde yıkılacak 70.000 binası var.  Bu şehrin en büyük riski deprem. İnsanlar ölmeden önlem alamayan bir yönetim var. Allah korusun bir deprem olsa yıkılacak binaların sorumlusu sizlersiniz. Millet adına soruyoruz. Bursa depreme hazır mı?” diye konuştu.

‘RANTI BIRAK DEPREME BAK’

Bursa'da dask poliçelerinin oranı neden %57 biliyor musunuz? Diyen Özgöz, “Allah korusun deprem olsa, sigortası olmayan binaları kim yeniden yapacak, bedelini kim karşılayacak dert ediyor musunuz? Bu konuda vatandaşlarımızı teşvik edici bir kampanyanın nasıl yapılacağını bizden dinlemek ister misiniz?" Yarın sorumluluk sahibi olup, işini yapmayan ama sosyal medyadan 17 Ağustos Anma Mesajı atmayı çok iyi bilen billboard belediyecilerine  ‘Rantı bırak depreme bak’ diyoruz.  Bizler DEVA Partisi Bursa İl Başkanlığı olarak ‘İş işten geçmeden, insanımız ölmeden’ sloganı ile yetkilileri göreve davet ediyoruz” diye konuştu.