BURSASPOR

İş artık agalarda

SMS kampanyasıyla takımının yanında olduğunu gösteren Bursaspor taraftarı, artık kulüp yönetiminin de somut adımlar atmasını istiyor.

Erkan ŞEN

Mali sıkıntıların aşılması adına başlatılan ‘Yeniden Zirveye’ kampanyasıyla atılan 22 bin 754 mesajla kasaya giren 364 bin 64 TL’nin kulübe ne kadar faydası olur bilinmez ancak hedef 1 milyon TL. Yağmur çamur demeden her deplasman ailesini arkasında bırakarak bir sevda uğruna yola çıkan bu taraftar 1 milyon TL de toplar, 2 milyon TL de… Önemli olan bu paranın hakkıyla kullanılmasıdır.

TAHTA SESSİZLİĞİ SÜRÜYOR
‘Transfer tahtası açıldı açılacak’ diyor Bursa basını ve tribün de merakla takip ediyor fakat hala sessizliğini koruyanlar var. Yahu açılmayacaksa, umut yoksa çıkın bir açıklama yapın. Bu kadroyla bir üst lige çıkmak hayalden ibaret… Oyuncularımızı asla küçümsemiyorum ancak rakibimiz olacak takımlarda çok tecrübeli kramponlar var ve kadro derinliğiyle dikkat çekmekte özellikle birkaç takım. Başkan Mesut Mestan karşılaştığı enkazdan memnun değil belki ama futbol şehri Bursa onun arkasında.