97 günlük aradan sonra TFF 1. Lig’de yeniden sahaya çıkacak olan Bursaspor, 20 Haziran Cumartesi günü saat 17.30’da Ankara’da oynanacak Keçiörengücü maçının hazırlıklarını hız kesmeden sürdürüyor. Özlüce’de gerçekleştirilen son idmanda Yeşil Beyazlı futbolcuların hayli istekli oluşları dikkatlerden kaçmazken, genç çalıştırıcı İbrahim Üzülmez futbolcularına çalışma boyunca sık sık uyarılarda bulundu. Şampiyonluğa odaklanan ve ligin başlamasını sabırsızlıkla bekleyen Timsah, önümüzdeki hafta Vakıfköy Tesisleri’ndeki suni çim sahada çalışmalarını sürdürecek.

TAKIMIN YILDIZI BURAK

Çift kale maçlarla kıran kırana antrenmanlarına devam eden Bursaspor’da Burak Kapacak’ın takım arkadaşı Recep Aydın’a attığı çalım ise Üzülmez’den tam not aldı. Burak’ın arkadaşını çalımladıktan sonra şık bir gol atması ise büyük takımların neden genç oyuncunun peşini bırakmadığını teknik heyete bir kez daha göstermiş oldu. Her idmanda hırsıyla adından söz ettiren Kapacak, böyle giderse Avrupa devlerini de peşine takacak gibi.

SELEZNOV CANAVAR GİBİ

Hazırlık döneminde rahatsızlanan ve bununla birlikte eski sakatlığı nükseden Ukraynalı yıldız Seleznov’un çalışmalardaki azmi en çok teknik direktör İbrahim Üzülmez’i mutlu ediyor. Son dönemde antrenman kaçırmamaya özen gösteren golcü isim, hırslı görüntüsüyle de dikkatleri üzerine çekmekte.

ADETA BİR GOL MAKİNESİ

Koşukavak döneminde kulübede tutulan, Üzülmez’in göreve gelmesiyle birlikte küllerinden doğan Ukraynalı golcü, oynadığı son 4 maçta gol atamasa da halen takımın en skorer ismi durumunda. İbrahim Üzülmez’in güvendiği isimlerin başında gelen 34 yaşındaki krampon ligde 22 maçta 8 gol attı. Son golünü Altay ağlarına gönderen Seleznov, Keçiörengücü deplasmanında suskunluğuna son vererek takımının maçı kazanmasında pay sahibi olmayı amaçlıyor.

Şampiyon sporculardan Başkan Aktaş’a ziyaret Şampiyon sporculardan Başkan Aktaş’a ziyaret

ANIL’DAN TARAFTARA MESAJ VAR

Anıl Karaer sosyal medya hesabı Instagram’dan bulunduğu paylaşımla taraftara seslendi. Ligin kalan haftalarında destek beklediklerini ifade eden Anıl Kararer “Son 1 hafta, Bursaspor’un her bir ferdine şimdi her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var. Bizler Şampiyonluk için her şeyimizi ortaya koymaya hazırız” ifadelerini kullandı. (bursasporluyuz.org)