Mutluluğun yolu Osmangazi'den geçti Mutluluğun yolu Osmangazi'den geçti

Erkan ŞEN
Bursaspor Olağanüstü Genel Kurulu 15-23 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Daha birkaç gün önce o kadar çok isim geçiyordu ki kulislerde, taraftar özlenen enerjinin yeniden oluşması için dua ediyordu. Faruk Çelik’ten tutun da Mustafa Bozbey ve Hüseyin Şahin’e kadar birçok ismin aday olma ihtimalinin üstünde duruldu günlerce. Rahmetli başkan İbrahim Yazıcı'nın ağabeyi Hayri Yazıcı'nın adı bile dolandı kulislerde… Necmettin Kocaman, Timur Noyan, Hüseyin Akdemir, Lemi Keskin ve İlhan Parseker isimlerini de yazdı gazetelerin spor sayfaları. 

BEKLENEN OLMAYINCA…
Önceki gün sondu adaylık başvurusu için ve bu isimlerden hiçbiri resmi olarak adaylığını koymadı. Özlüce Tesisleri’ndeki gerçekleşen liste sunumunda tek aday Mesut Mestan… Taraftarın Başkan Ay’ı istememesi Mestan’ı koltuğa taşır mı bilinmez ancak bugün kulüp tarafından açıklama yapılması bekleniyor. 2019-2020 sezonunda Süper Lig'de forma terletecek olan Denizlispor’un ise Aytaç Kara ile ilgilendiği spor merkezimizin edindiği bilgiler arasında.

İŞTE MESTAN’IN A TAKIMI 
Asiller: Erol Turan, Ahmet Erarslan, Görkem Akbaş, Konuralp Yeşil, Kıvanç Çakallıoğlu, Ömer Faruk Şahin, Ali Büyükkurt, Selçuk Eren, Sezer Sezgin, Serkan Subaşı, Yıldırım Hacıoğlu, Yavuz Aman.
Yedek:  Fatih Öztürk, Uğur Çelikyay, Murat Çalıkapan, Rıdvan Özkan, Ersin Toker, Serhat Yıldırır.