Pop müziğinin önde gelen isimlerinden Hande Yener, önceki gün Etiler'de görüntülendi. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Hande Yener, dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz günlerde Şarkıcı Demet Akalın'ın sahne aldığı bir mekanda kendisine getirilen şampanyayı beğenmeyip garsonun başından aşağı dökmesi hakkında kendisine yöneltilen soruya kaçamak yanıt veren Hande Yener, "Ding, bu soruyu geçelim. Kırmızı sorulara cevap vermiyorum. Geçti ve gitti" demişti..

Gülşen'e hayranı bir kadının kendisine "Gülşen, sizden 5 gömlek üstün" göndermesine de yanıt veren Hande Yener, "Gömlek derken meme ucunu mu kastediyorsun" şeklinde konuşmuştu. Ünlü şarkıcı daha sonra ise "İşimizi bu kadar basitleştirmemeliyiz. Müziğin dışına çıkmayalım. Bana ancak kıyafette rakip olurlar o da üç beş gün. Bir numara benim" demişti.

"HIRSIZ ÇOK!"

Önceki gün Etiler'de mekandan çıkarken muhabirler ile sohbet eden Hande Yener, bu kez de "Stüdyoya gidiyorum, kayıt yapacağım. Yeni parça var. Sır veremiyoruz, hırsız çok!" şeklinde konuşarak tartışma yaratacak açıklamalarda bulundu.

Ünlü şarkıcının kimi kast ettiği ise bilinmezliğini koruyor.

PAYLAŞIMLARA 'PHOTOSHOP' UYGULADIĞI İDDİALARINA NET CEVAP

Ayrıca ünlü şarkıcı Hande Yener'e, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlara 'photoshop' uyguladığı yönünde çıkan söylentiler soruldu.

Yener, bu soruya "Shop' diyorlar. Konsere geliyorlar, 'shop' olmadığını anlıyorlar" şeklinde cevap verdi.

HANDE YENER KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Sahne ismiyle Hande Yener olarak bilinen Makbule Hande Özyener, 12 Ocak 1973’te İstanbul Kadıköy’de doğdu. Çıkış yaptığı 2000’li yıllardan itibaren pop listelerinde üst sıralara kadar yükselmeyi başaran şarkılarıyla Türk pop müziğinde kendine yer edinen Hande Yener, müziğinin yanında değiştirdiği imajları ve kıyafetleriyle de adından söz ettirmeyi başarıyor.

Bazen müzikal tarzında da değişiklikler yapan Hande Yener, bir dönem pop müzikten elektronik müziğe geçiş yaptı. Kısa süren bu tarzının ardından yeniden pop müziğe dönen Hande Yener’in, meslektaşı Demet Akalın’la yaptığı atışmalar Türkiye'de magazin gündeminde sık sık yer aldı.

yen-2.jpg

HANDE YENER EVLİ Mİ?

Ümit Cem Şenol’la 2019 yılında ayrılan Hande Yener’in, kalbini rapçi Misha’ya kaptırdığı ortaya çıkmıştı.
Hande Yener, bir restoranda düzenlenen düzenlenen doğum günü partisine yeni sevgilisiyle katılmıştı. Hande Yener, aynı gece Misha ile çektirdiği fotoğrafı sosyal medya hesabından da paylaşarak sürpriz aşkı ilan etmişti.

yener.jpg

Prof Dr. Ayhan Kızıl senfonik konserle anılacak Prof Dr. Ayhan Kızıl senfonik konserle anılacak