• DOLAR 32,45 %-0.15
  • EURO 34,83 %-0.66
  • ALTIN 2.439,70 %0.14
  • BİST100 9.916 %2.05
  • BITCOIN 63.719 %1.54
  • ETHERIUM 3.315 %5.73
15°

Yıldırım Haberleri

Yıldırım haberleri ve güncel Yıldırım gelişmeleri, Yıldırım ile ilgili tüm video, Yıldırım fotoğrafları ve Yıldırım haberleri A Gazete - Bursa, Bursaspor, Bursa haberleri, Güncel, Magazin sitemizde


ASAYİŞ

Bursa’da bir kadın, çocuk parkında asılı halde bulundu. Hayatını kaybettiği belirlenen kadının cenazesi, otopsi için morga kaldırıldı.

Merkez

Yıldırım Belediyesi, Cumhuriyet’in 100’üncü yıl dönümünde düzenlediği etkinliklerle ilçe sakinlerine bayram coşkusu yaşattı.

Merkez

Yıldırım Belediyesi ‘Filistinli Kardeşlerimiz ile Dayanışma Gecesi’ programı düzenledi.

Merkez

Şehit Piyade Orhan Tezcan İlkokulunda eğitim gören öğrenciler, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 100. yılını coşkuyla kutladı.

ASAYİŞ

Bursa’da ana yola çıkan başıboş at tehlike saçtı. O anlar vatandaşların kamerasına yansıdı.

Merkez

öncelikli hizmet gurubu arasında yer alan çocuk ve gençler için çalışmaları sürdüren Yıldırım Belediyesi, ilçeye spor tesisleri, kütüphaneler, parklar kazandırıyor.

Merkez

Yıldırım Belediyesi ‘Değirmen Gençlik İyilik Ekibi’ Yıldırım’da şehit yakınları, gazi ve yaşlıları ziyaret etti.

Merkez

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Garanti BBVA ana sponsorluğunda, Ekonomi Gazetesi ve Burcu Başar İletişim iş birliğinde düzenlenen Bursa İstihdam Zirvesi Atatürk...

Merkez

Güllük Kadir Atasoy Aile Sağlığı Merkezi Yıldırımlıların hizmetine açıldı.

ASAYİŞ

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde 11 katlı binanın 5.katında çıkan yangın paniğe neden oldu.

ASAYİŞ

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde gezintiye çıkan arkadaş grubu sosyal medyadan canlı yayın yaptığı sırada yaşanan kazayı kaydettiler.

EĞİTİM

 Bursa’da eğitim veren Yıldırım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri aldıkları eğitimlerde profesyonel kamera kullanımından stüdyoda kamera karşısına geçip haber...