• DOLAR 32,27 %-0.02
  • EURO 34,95 %0.34
  • ALTIN 2.439,29 %0.59
  • BİST100 10.179 %1.23
  • BITCOIN 61.820 %-1.4
  • ETHERIUM 2.882 %-2.76
18°

Uludağüniversitesi Haberleri

uludağüniversitesi haberleri ve güncel uludağüniversitesi gelişmeleri, uludağüniversitesi ile ilgili tüm video, uludağüniversitesi fotoğrafları ve uludağüniversitesi haberleri A Gazete - Bursa, Bursaspor, Bursa haberleri, Güncel, Magazin sitemizde


EĞİTİM

Bursa Uludağ Üniversitesi'nden Prof. Dr. Ercan Şimşek’in yürütücülüğünü yaptığı proje, işletmelerden salınan kirletici gazların azaltılmasına destek verecek.

Merkez

Mehmet Çetinkaya’nın sunumuyla ekranlara gelen ‘Yerel Vizyon’ bu hafta Bursa Uludağ Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Yüksel Okşak’ı ağırlayacak.

EĞİTİM

Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği tarafından 2012 yılından bu yana aralıksız düzenlenen Otomotivin Geleceği Tasarım Yarışması’nda en fazla proje başvuru ödülünün...

EĞİTİM

Bursa Uludağ Üniversitesi ile Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Tıp Fakülteleri arasında ortak projeler üretmek ve akademik çalışmalar gerçekleştirmek üzere protokol imzalandı.

EĞİTİM

Bursa Uludağ Üniversitesi ile Mert Yazılım ve Elektronik arasında akademik iş birliği protokolü imzalandı.

KÜLTÜR SANAT

Uludağ Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları Bölümü Cumhuriyetimizin 100. Yıl kutlamaları kapsamında danslarıyla müzikleriyle bir tiyatro oyunu sahneleyecek.

EĞİTİM

Paylaşımcı Toplum Derneği, Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde eğitim gören öğrenciler için verdiği burs miktarını 250 bin TL’ye çıkardı.

EĞİTİM

Bursa Uludağ Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu mezunları ilk kez düzenlenen pilav günü etkinliğinde buluştu.

EĞİTİM

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Mimarlık Fakültesi tarafından düzenlenen Genç Araştırmacılar Ulusal Sempozyumu başladı.

Merkez

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Mimarlık Fakültesi, kent dinamiklerinin işbirliğinde 18-19-20 Ekim tarihleri arasında Cumhuriyet’in 100. Yılında Bursa’da Kent ve Mimarlık...

EĞİTİM

Yükseköğretim Kurulu (YÖK), Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşma Programı çerçevesindeki üniversitelere 800 yeni araştırma görevlisi kadrosu tahsis etti.

Merkez

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) İlahiyat Fakültesi’nde eğitim gören 26 öğrenci tarafından hazırlanan 7 projenin tamamı TÜBİTAK’tan onay almayı başardı.