• DOLAR 32,32 %0.14
  • EURO 34,86 %0.01
  • ALTIN 2.436,75 %0.18
  • BİST100 10.269 %0.20
  • BITCOIN 63.111 %2.2
  • ETHERIUM 3.028 %0.99
14°

Ücretsiz Haberleri

ücretsiz haberleri ve güncel ücretsiz gelişmeleri, ücretsiz ile ilgili tüm video, ücretsiz fotoğrafları ve ücretsiz haberleri A Gazete - Bursa, Bursaspor, Bursa haberleri, Güncel, Magazin sitemizde


ASAYİŞ

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Genel Başkan Yardımcısı avukat Mehmet Fatih Kaya, aracıyla viraja sert girip duvara çarptı.

ÇEVRE

Muş’un Hasköy ilçesinde 2023-2024 yılı eğitim öğretim döneminde öğrenciler, belediyeye ait halk otobüslerinden ücretsiz faydalanacak.

GÜNDEM

Bursa'da belediye otobüsüne binen üniversite öğrencilerine ‘içinden geldiğini söyleyerek' ücretsiz biniş ısmarladığını söyleyen gencin videosu sosyal medyada viral oldu.

Gemlik

Bursa'nın Gemlik ilçesinde açılan analiz laboratuvarı, ücretsiz fide dağıtımı gibi hizmetlerle çiftçiye destek hız kesmeden sürüyor.

GÜNDEM

Toplu taşımada ücretsiz binişlere gelen kısıtlama İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin işlettiği toplu taşıma araçlarında geçerli olmayacak.

GÜNDEM

Türkiye genelindeki tüm Özel Halk Otobüsleri için ücretsiz biniş hakkı olan tüm grupları ayda 4 gün ücretsiz taşıma kararı alındı.

Merkez

BUSMEK, birçok alanda verdiği eğitimlerin yanında sunduğu üniversiteye hazırlık eğitimlerinin de meyvesini topluyor. BUSMEK'te üniversite sınavı hazırlıklarını gerçekleştirilen 616 öğrenci...

Merkez

Osmangazi Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde düzenlenen OSMEK'te yeni dönem kayıtları başladı.

GÜNDEM

Amazon Prime Gaming oyun tutkunlarına eylül ayı sürprizleriyle geliyor! Ücretsiz oyun listesiyle birçok içeriği oyun severlere bedelsiz olarak sunacak olan...

EKONOMİ

Tüm Özel Halk Otobüsleri Birliği (TÖHOB) Başkanı Ercan Soydaş’ın gündeme getirdiği, 15 Ekim’den sonra tüm illerdeki Özel Halk Otobüsleri’ndeki ücretsiz...

Diyarbakır

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Arefe günü ve Ramazan Bayramı süresince belediyeye ait araçlarda toplu taşımanın ücretsiz olacağını duyurdu.

EĞİTİM

Deprem bölgesinden Bursa'ya gelecek ailelerin çocukları Bursa Sınav Eğitim Kurumlarının tüm kampüslerinde bu dönem ücretsiz olarak eğitim görebilecek.