• DOLAR 32,27 %-0.04
  • EURO 34,95 %0.33
  • ALTIN 2.439,51 %0.60
  • BİST100 10.173 %1.17
  • BITCOIN 62.000 %-1.59
  • ETHERIUM 2.895 %-1.87
18°

Toprak Haberleri

toprak haberleri ve güncel toprak gelişmeleri, toprak ile ilgili tüm video, toprak fotoğrafları ve toprak haberleri A Gazete - Bursa, Bursaspor, Bursa haberleri, Güncel, Magazin sitemizde


GENEL

Elazığ’da şehitler adına hatıra ormanı oluşturuldu, 100 fidan toprakla buluşturuldu.

ÇEVRE

Kış mevsiminin gelmesiyle Yozgat Belediyesi çevre düzenlemesi çalışmaları çerçevesinde 20 bin menekşeyi toprakla buluşturdu.

ÇEVRE

Dilovası'nda Milli Ağaçlandırma Günü dolayısıyla "Geleceğe Nefes, Cumhuriyete Nefes" temasıyla fidan dikme töreni gerçekleştirildi.

GENEL

Iğdır'da aşırı gübre kullanımının önüne geçmek için toprak numune alımının önemine dikkat çekildi.

ASAYİŞ

Bursa’da iki grup arasında çıkan ‘yan bakma’ tartışmasında yumruklar havada uçuştu. İki grubun caddeyi ringe çevirdiği anlar kameraya yansıdı.

ÇEVRE

Konya'nın Karapınar ilçesinde yaklaşık 20 metre çapında yeni bir obruk meydana geldi.

ÇEVRE

Rize’de şiddetli yağışlar nedeniyle 2 katlı bir binanın altında toprak kayması gerçekleşti, vatandaşlar korku içerisinde müdahale edilmesini bekliyor.

ÇEVRE

Ülkemiz adına büyük oranda katkı sağlayan genç girişimciler, tarım sektörünün gelişmesine ve çeşitlenmesine olanak sağlıyor.

Gemlik

Gemlik Belediyesi tarafından çok sayıda çiftçinin toprak numunesi getirerek faydalandığı laboratuvardan çıkan ilk sonuçlar Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan...

ÇEVRE

Tamamen toprak ve doğa kaynaklı vegan beslenme dünyamız üzerinde büyük tehdit oluşturan iklim değişikliğine karşı alınabilecek önlemlerin başında gelmektedir.

Diyarbakır

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, özel gereksinimli bireyler için kurduğu Şehitlik Mola Evinde çocukların toprakla buluşarak ekolojik tarım yapabilecekleri için oluşturulan 'Çocuk...