• DOLAR 32,27 %0.03
  • EURO 34,98 %-0.02
  • ALTIN 2.458,33 %0.49
  • BİST100 10.160 %-0.13
  • BITCOIN 62.400 %1.22
  • ETHERIUM 2.910 %0.1
18°

Tokat Haberleri

tokat haberleri ve güncel tokat gelişmeleri, tokat ile ilgili tüm video, tokat fotoğrafları ve tokat haberleri A Gazete - Bursa, Bursaspor, Bursa haberleri, Güncel, Magazin sitemizde


GENEL

Tokat'ta iki farklı otomobilde aynı şekilde hayvan taşınması görenleri hayrete düşürdü.

GENEL

Tokat'ta iki vatandaş, LPG yakıtı biten araçlarına canlarını hiçe sayarak hareket halindeyken kaputun üzerine çıkıp benzin yükledi.

GÜNDEM

Tokat'ın Niksar ilçesinde ardı ardına 2 deprem meydana geldi.

ASAYİŞ

Tokat’ın Niksar ilçesinde ev sahibi ile eski kiracı arasında çıkan tartışma sonucu bıçaklanan ev sahibi hayatını kaybetti.

GENEL

Tokat'ta yol ortasında kalan ve kime ait olduğu bilinmeyen mezar 100 yıldır görenlerin dikkatini çekiyor.

GENEL

Tokat'ın Reşadiye ilçesinde bulunan ve termal suyu ile dikkat çeken Reşadiye Termal Otel ziyaretçilerine adeta şifa dağıtıyor.

ASAYİŞ

Tokat'ta 3 aracın karıştığı zincirleme kazada 1'i jandarma olmak üzere 8 kişi yaralandı.

ASAYİŞ

Tokat'ta mazgallara sıkışan 3 yavru kedi itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

ASAYİŞ

Tokat'ta işçileri taşıyan kamyonetin uçuruma yuvarlanması ile meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı.

GENEL

Bülent İçmez'in evinin bahçesinde kurduğu serada, 20 yıl önce Amerika'dan gelen domates tohumlarını kullanarak yetiştirdiği domatesler dikkat çekiyor.

ASAYİŞ

Tokat’ta direksiyon hakimiyetini kaybeden otomobil 500 metre yükseklikten uçuruma yuvarlandı. Meydana gelen kaza 20 saat sonra fark edildi. Kazada 2...

SAĞLIK

6 ay önce organlarımı feda ederim sözünü veren Mert Yıldırım (21) Tokat'ın Erbaa ilçesinde kaza yapmıştı. Kazadan 5 gün sonra...