• DOLAR 32,21 %-0.22
  • EURO 35,12 %-0.22
  • ALTIN 2.504,53 %1.55
  • BİST100 10.644 %3.14
  • BITCOIN 67.250 %1.36
  • ETHERIUM 3.113 %2.71
24°

TikTok Haberleri

TikTok haberleri ve güncel TikTok gelişmeleri, TikTok ile ilgili tüm video, TikTok fotoğrafları ve TikTok haberleri A Gazete - Bursa, Bursaspor, Bursa haberleri, Güncel, Magazin sitemizde


MAGAZİN

Sosyal medya yayıncıları vergi ödememek için ilginç yollara başvuruyor. İşte duyunca şok olacağınız o yollar.

YAŞAM

Her geçen gün farklı bir trend ile karşılaştığımız TikTok’ta bir başka trend daha büyüdü. Yeni trend olan ‘Ombre Concealer’ trendi,...

YAŞAM

Sosyal medyada her geçen gün bir yeni trend daha meydana geliyor. Bu trend ise Tiktok’tan çıktı. Makeup transformation yani makyaj...

DÜNYA

Kırgızistan Kültür, Enformasyon, Spor ve Gençlik Politikası Bakanlığı, çocuklara uygun olmayan içerikler bulunması nedeniyle ülkede TikTok’u yasakladı.

DÜNYA

Avrupa Birliği Facebook, Google, Instagram ve TikTok dahil toplam 19 sosyal medya ve teknoloji şirketine yönelik sıkı denetim uygulayacak.

YAŞAM

Ilya Stallone isimli tasarımcı Instagram hesabından logoları kedili hale getirerek tasarladığı görseller ile büyük beğeni topladı.

ASAYİŞ

Tiktok uygulamasında zeytin tankının içine girerek sepetleme yapan şahıs hakkında inceleme başlatıldı.

GÜNDEM

Tiktok'ta yayınlanan ve Manisa'da olduğu iddia edilen bir tesiste çıplak zeytin havuzuna girme videosu tepkilere neden oldu.

ASAYİŞ

TikTok’ta çekmiş olduğu videolarla fenomen olan Sadık Dedecan, elektrik çarpması sonucu hayatını kaybetti.

GENEL

TikTok’tan paylaşılan bu video kısa sürede sosyal medya kullanıcılarının diline düştü.

MAGAZİN

Hamdi Alkan ile yaptığı evlilikle adını duyuran Selen Görgüzel, katıldığı bir programda TikTok uygulamasına karşı olduğunu ve kapatılması gerektiğini belirtti.

DÜNYA

İsveç Savunma Bakanlığı, güvenlik endişeleri nedeniyle personelin iş telefonlarında TikTok uygulamasını kullanmasının yasaklandığını duyurdu.