• DOLAR 32,34 %-0.07
  • EURO 34,88 %0.06
  • ALTIN 2.390,60 %-0.26
  • BİST100 10.277 %0.67
  • BITCOIN 64.499 %9.32
  • ETHERIUM 3.155 %5.87
15°

Tedavi Haberleri

Tedavi haberleri ve güncel Tedavi gelişmeleri, Tedavi ile ilgili tüm video, Tedavi fotoğrafları ve Tedavi haberleri A Gazete - Bursa, Bursaspor, Bursa haberleri, Güncel, Magazin sitemizde


ÇEVRE

İsrail'de takılan vericiyle göç yolculuğu takip edilen Gökdoğan kuşu, Van’ın Özalp ilçesinde Doğa Koruma ve Milli Parklar 14. Bölge Müdürlüğü...

ÇEVRE

İzmir’de yaralı halde bulunan ve Aydın’a getirilen deniz kaplumbağasının kurtarılması için kurum ve dernekler harekete geçti.

ASAYİŞ

Hollanda’da yaşayan gurbetçi ailenin yaz tatilini geçirmek için geldiği Türkiye’den dönüş yolunda Edirne’de kaza yapması sonucu 3 kişi yaralandı.

SAĞLIK

Ülkemiz Avrupa ortalamasının üzerinde bir ilaç kullanma oranına sahip. Hastalıklara tedavi olarak kullanılan ilaçlar doğru kullanılmadığında başka hastalıkların kapılarını açabilir....

ASAYİŞ

Kıbrıs Gazisi Mustafa Uçak, memleketi Orhangazi'de askeri törenle son yolculuğuna uğurlandı.

ASAYİŞ

İstanbul'da kasksız motosiklet sürücüsü kaza sonucunda ağır darbe alarak hastaneye kaldırılıp yoğun bakıma alındı.

SAĞLIK

Medicana Bursa Hastanesi'nde gerçekleştirilen operasyonla ozon tedavisi ile tansiyon, kolesterol Tip2 diyabet hastası olan vatandaş rahat nefes aldı.

GÜNDEM

Yozgat’ın Sorgun ilçesinde 12 kişinin yaşamını yitirdiği kazada yaralanan yolculardan Cihat Çalışkan, “Ben uyuyordum, bağırma seslerine uyandım” dedi.

ASAYİŞ

Tedavisi için kampanyalar yürütülen lösemi hastası Beril Oskay, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

SAĞLIK

Güneş ışınları aşırı sıcaklarda cilt için tehlikeli olabiliyor. Yeterli derecede korunma olmazsa ikinci dereceden yanıklara sebep olabiliyor.

SAĞLIK

Tedavi edilmeyen omuz yırtıkları eklem kireçlenmesi ve fonksiyon kayıpları ile sonuçlanarak insan hayatını zorlaştırabilir.

SAĞLIK

Trabzon'da siroz tedavisi gören 61 yaşındaki hasta, Sağlık Bakanlığı’nın uçak ambulansı ile Bursa'ya getirildi.