• DOLAR 32,21 %-0.22
  • EURO 35,12 %-0.22
  • ALTIN 2.504,53 %1.55
  • BİST100 %
  • BITCOIN 67.200 %0.59
  • ETHERIUM 3.110 %0.77
15°

Tarla Haberleri

tarla haberleri ve güncel tarla gelişmeleri, tarla ile ilgili tüm video, tarla fotoğrafları ve tarla haberleri A Gazete - Bursa, Bursaspor, Bursa haberleri, Güncel, Magazin sitemizde


ASAYİŞ

Bursa'da kaçak olarak ülkeye giren ve tarlada çalışan şahıs, jandarma timlerinin dron destekli baskını sonrası kıskıvrak yakalandı.

ASAYİŞ

Çanakkale'de 10 yaşındaki çocuk tarlada ölü bulundu.

ASAYİŞ

Silivri'de plastik üreten iki fabrikada çıkan yangına müdahale sürüyor.

ASAYİŞ

Bursa'nın Kestel ilçesinde tarlada çalışan kadını arı soktu. 65 yaşındaki kadın alerjisi nedeniyle kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

EĞİTİM

Lise öğrencileri tarafından geliştirilen Solares projesi sayesinde çiftçiler tarla ve seralarındaki durumu telefondan takip edebilecek.

ÇEVRE

Eskişehir Odunpazarı ilçesinde 30 dakika yağan yağmur sonucunda altyapı yetersizliğinden dolayı biriken su tarım arazileri ve depolara maddi hasar verirken,...

ÇEVRE

Tunceli'de hasat için tarlaya giden çiftçiler çoğu karpuzların delinmiş olduğunu görünce şoka uğradı.

EKONOMİ

Kilis’in Musabeyli ilçesinde çiftçinin önemli geçim kaynağı olan üzüm yetiştiriciliğinde bağlardan toplanan üzümler, kurutulmak üzere tarlalara serildi.

EKONOMİ

Çiftçiler hem teknolojik hemde hemde geleneksel tarım aletleri kullanarak zorlu hasat işlemini daha kolay hale getiriyor.

GENEL

Kayseri’de bulunan Başyazıcı Gübre Tesisi’nin silosu patladı. Patlama sonucu etrafta bulunan tarla ve yolları gübre bastı.

ÇEVRE

Konya'nın Karapınar ilçesinde yeniden obruk oluştu, şans eseri kimsenin orada bulunmaması olumsuz bir durumun yaşanmasını önledi.

GENEL

Konya’da elektrik telinin kopması sonucu yonca tarlasında yangın meydana geldi.