• DOLAR 32,21 %-0.22
  • EURO 35,12 %-0.22
  • ALTIN 2.504,53 %1.55
  • BİST100 10.644 %3.14
  • BITCOIN 66.900 %0.5
  • ETHERIUM 3.111 %0.65
14°

Tamir Haberleri

tamir haberleri ve güncel tamir gelişmeleri, tamir ile ilgili tüm video, tamir fotoğrafları ve tamir haberleri A Gazete - Bursa, Bursaspor, Bursa haberleri, Güncel, Magazin sitemizde


Merkez

Bursa’da engelli vatandaşlara pozitif ayrımcılık politikası yürüten Büyükşehir Belediyesi, Sürekli Engelsiz Yol Yardım Hizmetleri (SEYYAH) projesiyle engelli vatandaşların ayağına kadar...

ASAYİŞ

Bursa’da bir geri dönüşüm fabrikasında çalışan işçi, arıza tamir ederken makinenin arasında sıkışarak feci şekilde can verdi.

GENEL

Mardin'in Nusaybin ilçesinde 2 metrekarelik dükkanda ayakkabı tamiri yapan 80 yaşındaki Hıdır Bahader, zor şartlara rağmen işini sürdürüyor.

GENEL

6 şubat depremlerinde büyük yıkım yaşanan Malatya’da birçok meslek ustası başka şehirlere giderken geride kalanlar ise ayakta kalmak için direniyor.

EKONOMİ

Niğde’de dokuma halı tamiri mesleğinin son temsilcisi olan İlyas Dokuz; zamanla eskiyen, rengi atan, tahrip olan kıymetli halıları aslına uygun...

GENEL

Antalya'da bir telefon tamircisine getirilen cep telefonu, tamir esnasında batarya kısmından alev alıp küle döndü.

GENEL

16 yaşındaki Azra Pekal, babasının tamirhanesinde motor ustası oldu. Yaşıtlarının aksine elleri motor yağıyla kaplı genç kız, motor tamiri yapıyor.

ASAYİŞ

Bursa’da otomobilini bakım için tamirci dükkanına getiren sürücü gaza basınca önce işyeri sahibine, ardından dükkanda bulunan malzemelere çarptı.