• DOLAR 32,25 %0.10
  • EURO 34,84 %-0.12
  • ALTIN 2.424,11 %-0.83
  • BİST100 10.056 %-1.59
  • BITCOIN 62.900 %2.9
  • ETHERIUM 2.959 %1.33
9°

Stadyum Haberleri

stadyum haberleri ve güncel stadyum gelişmeleri, stadyum ile ilgili tüm video, stadyum fotoğrafları ve stadyum haberleri A Gazete - Bursa, Bursaspor, Bursa haberleri, Güncel, Magazin sitemizde


GÜNDEM

Karabük'te 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 100. yılı stadyumda düzenlenen çeşitli etkinliklerle coşkuyla kutlanırken, komandoların gösterileri vatandaşları mest etti.

SPOR

Galatasaray-Bayern Münih maçını stadyumda toplam 51 bin 792 seyirci takip ederken, bu karşılaşma ile RAMS Park'ta seyirci rekoru kırıldı.

SPOR

Çakırlıspor ve Yalova Belediyespor'un Süper Amatör Lig'de karşı karşıya geldiği karşılaşmadan Yalova Belediyespor 3-1 galip ayrıldı.

SPOR

Dünyada profesyonel futbol oynanıp ulusal ve uluslararası maçlara ev sahipliği yapan ünlü stadyumların hepsinin en ve boy ölçüleri aynı mı?...

BURSASPOR

Bursaspor'dan yapılan açıklamaya göre Altınordu maçı herhangi bir kanaldan yayımlanmayacak.

DÜNYA

Madagaskar'da bir stadyumda düzenlenen Hint Okyanusu Ada Oyunları’nın açılış töreninde çıkan izdiham sonucu 12 kişi hayatını kaybetti, 80 kişi yaralandı.

ASAYİŞ

Bursa'da seyir halindeki aracın sürücüsü bir ayağını camdan dışarı çıkararak yolculuk yaptı.

SPOR

Eryaman Stadı’nın zeminiyle ilgili çalışmaların devam ettiğini belirten MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca, “Federasyon yetkilileri ile yaptığımız değerlendirmede birinci...

SPOR

Galatasaray, stadının isim sponsorluğu için RAMS Global ile anlaştı.

SPOR

İngiltere Premier Lig takımlarından Liverpool’un başarılı orta sahası James Milner’a, Anfield Stadyumu'nun penaltı noktası hediye edildi.