• DOLAR 32,34 %-0.07
  • EURO 34,88 %0.06
  • ALTIN 2.390,60 %-0.26
  • BİST100 10.277 %0.67
  • BITCOIN 63.731 %-0.34
  • ETHERIUM 3.145 %-0.16
18°

Savaş Haberleri

savaş haberleri ve güncel savaş gelişmeleri, savaş ile ilgili tüm video, savaş fotoğrafları ve savaş haberleri A Gazete - Bursa, Bursaspor, Bursa haberleri, Güncel, Magazin sitemizde


GENEL

Bursa ve ilçelerindeki çiftçiler, Filistin’deki savaşta ihtiyaç duyulan sebze meyve gibi yiyeceklerin temini için yardıma hazır olduklarını belirtti.

DÜNYA

İsrail'in Gazze Şeridi'nin farklı noktalarına gece saatlerinde gerçekleştirdiği saldırılarda en az 21 kişi hayatını kaybetti.

DÜNYA

Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları tarafından sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklamada, Gazze’de esir tutulan ABD vatandaşı anne ve...

GÜNDEM

Bursa Teknik Üniversitesi (BTÜ) Birleşmiş Milletler Simülasyonu öğrencileri, Filistin-İsrail savaşı ile ilgili bildiri yayımladılar.

SPOR

Bir sonraki duyuruya kadar İsrail'de hiçbir UEFA maçı oynanmayacak.

DÜNYA

İsrail’in 7 Ekim’den bu yana Gazze Şeridi’ne gerçekleştirdiği saldırılarda hayatını kaybedenlerin sayısı 3 bin 478'e yükseldi.

GENEL

Sivas’ta pazarda tezgah açan bir soğan satıcısı elde edeceği tüm geliri Filistin’e bağışlayacağını açıkladı.

GENEL

Ulucami'de Filistin’de hayatını kaybedenler için gıyabi cenaze namazı kılındı

SPOR

Fransa Ligue 1 ekibi Nice, sosyal medya hesabından Filistin'e destek mesajı yayımlayan Cezayirli futbolcu Youcef Atal'ın kadro dışı bırakıldığını açıkladı.

DÜNYA

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan: Özellikle Gazze'deki nüfusa insani yardımların vakit kaybedilmeden ulaştırılması konusunda, hangi adımların nasıl atılması gerektiği konusunda hem...

DÜNYA

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Lübnan'daki Hizbullah’a ve İran'a uyarıda bulunarak, "Bizi denemeyin, büyük zarar görürsünüz” dedi.

DÜNYA

ABD, İsrail’deki vatandaşlarını Hayfa Limanı’na gönderdiği gemi ile tahliye etmeye başladı.