• DOLAR 32,20 %-0.01
  • EURO 35,04 %0.05
  • ALTIN 2.511,92 %0.45
  • BİST100 10.740 %0.90
  • BITCOIN 68.550 %2.48
  • ETHERIUM 3.149 %2.91
21°

Sakarya Haberleri

Sakarya haberleri ve güncel Sakarya gelişmeleri, Sakarya ile ilgili tüm video, Sakarya fotoğrafları ve Sakarya haberleri A Gazete - Bursa, Bursaspor, Bursa haberleri, Güncel, Magazin sitemizde


ASAYİŞ

Sakarya’nın Pamukova ilçesinde TCDD yolları hemzemin geçidinde yük treni ile minibüs çarpıştı. Tren rayları üzerinde yaklaşık 45 metre sürüklenen minibüste...

ASAYİŞ

Sakarya’da meydana gelen olayda, iki katlı evin çatısında yangın çıktı. Yangın itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alındı.

ÇEVRE

Sakarya'nın Kocaali ilçesinde yaz aylarında çiçek açan kum zambakları, nesli tükenmekte olduğundan dolayı koruma altına alındı.

Merkez

Bursa ve Sakarya Büyükşehir Belediyelerinin Strateji Geliştirme Daire Başkanlıkları karşılıklı deneyim paylaşımı için bir araya gelerek kıyaslama faaliyeti gerçekleştirdi.

GENEL

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde kanala düşen yavru karga, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

ASAYİŞ

Sakarya’da evde kilitli kalan çocuğun yardımına itfaiye ekipleri koştu.

ÇEVRE

Nesli tükenmek üzere olan hayvanlar kategorisinde yer alan su samuru, Sakarya’nın Akyazı ilçesinde dere kenarına pikniğe giden vatandaşlar tarafından görüldü.

GÜNDEM

Sakarya, Kaynarca'da sağanak yağış sebebi ile birçok mahalle sular altında kaldı. Bir tavuk çiftliğinde ise 20 bine yakın civciv telef...

GENEL

Sakarya’da bulunan parkta 2 grup kadın arasında arbede çıktı. Kadınlar çevredeki vatandaşların araya girmesi ile güçlükle yatıştırıldı.

ASAYİŞ

Sakarya'da bir şahıs kız arkadaşını rehin alarak, ekiplere zor anlar yaşattı. Şahıs, yaklaşık 4 saat sonra ikna edilerek gözaltına alındı.

GENEL

Sakarya'da çevreyi rahatsız ettiği öne sürülen kişi, denizin ortasında vatandaşlar tarafından darp edildi.

ASAYİŞ

Sakarya'da iki kişi arasında kız meselesi yüzünden kavga çıktı. Çıkan kavgada silahlar çekildi. Bir kişi ayağından vurularak yaralandı.