• DOLAR 32,21 %0.01
  • EURO 35,00 %-0.03
  • ALTIN 2.511,79 %0.44
  • BİST100 10.740 %0.90
  • BITCOIN 68.150 %1.87
  • ETHERIUM 3.130 %2.59
21°

Orhangazi Haberleri

orhangazi haberleri ve güncel orhangazi gelişmeleri, orhangazi ile ilgili tüm video, orhangazi fotoğrafları ve orhangazi haberleri A Gazete - Bursa, Bursaspor, Bursa haberleri, Güncel, Magazin sitemizde


ASAYİŞ

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde çarşıya gittiğini söyleyerek evden çıkan 17 yaşındaki kızdan 6 gündür haber alınamıyor.

ASAYİŞ

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde boğulmak üzere olan 5 yaşındaki çocuğu AK Parti Orhangazi İlçe Başkanı Gökhan Ulusu Heimlich manevrası ile kurtardı.

ASAYİŞ

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde Erenler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Aysel Bağın, okulda eğitim gören 9. sınıf öğrencisinin ablası tarafından...

ASAYİŞ

Orhangazi’de kırmızıda geçen hafif ticari araç, kavşaktan geçiş yapmak isteyen motosiklete çarptı. Meydana gelen kazada motosiklet sürücüsü yaralandı.

Merkez

Orhangazi Kaymakamlığı'nda Yazı İşleri Müdürü görevini icra eden Yusuf Bulut Bursa Valiliği il protokol müdürlüğüne atandı.

ASAYİŞ

Orhangazi’de ana yol Yalova köprüsü yakınlarında meydana gelen trafik kazasında bir kamyonet önünde seyir halinde olan tıra arkadan çarptı.

ASAYİŞ

Orhangazi’de Arapzade Mahallesi’ndeki bir mobilya imalathanesinde yangın çıktı.

Merkez

Bursa’yı yeniden ‘yeşil’ kimliğine kavuşturmak amacıyla bir taraftan şehre yeni parklar kazandıran bir taraftan da mevcut parkları daha konforlu hale...

ASAYİŞ

Bursa'da jandarma ekipleri trafik levhalarını çalan hırsızları kıskıvrak yakaladı. 3 zanlı sevk edildikleri mahkemece tutuklandı.

ASAYİŞ

Kıbrıs Gazisi Mustafa Uçak, memleketi Orhangazi'de askeri törenle son yolculuğuna uğurlandı.

ASAYİŞ

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde bir vatandaş trafiğin yoğun olmasına aldırmadan yolun ortasına yattı.

Merkez

Resmi Gazete kararnamesine göre Bursa'nın 5 ilçesinde kaymakamlar değişirken, vali yardımcılıklarına ise 2 yeni isim atandı.