• DOLAR 32,22 %-0.11
  • EURO 34,93 %0.17
  • ALTIN 2.444,95 %0.51
  • BİST100 10.219 %-0.49
  • BITCOIN 61.083 %0.67
  • ETHERIUM 2.926 %0.52
18°

Ölüm Haberleri

ölüm haberleri ve güncel ölüm gelişmeleri, ölüm ile ilgili tüm video, ölüm fotoğrafları ve ölüm haberleri A Gazete - Bursa, Bursaspor, Bursa haberleri, Güncel, Magazin sitemizde


ASAYİŞ

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde bir kadın ve 4 öğrencinin hayatını kaybettiği, 17 öğrencinin yaralandığı servis kazasına ilişkin biri tutuklu 7 sanığın...

ASAYİŞ

Manisa'nın Yunusemre ilçesinde 42 yaşındaki Canan Çeviren'i tabancayla vurarak öldüren Ferhat İnne'nin Manisa 5. Ağır Ceza Mahkemesinde "kasten öldürme" suçlamasıyla...

ASAYİŞ

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde küfür ettiği gerekçesiyle aralarında husumet bulunan dayı ve yeğen düğünde karşılaşınca cinayet işlenmişti.

ASAYİŞ

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde eski eşine tabancayla boynundan vurarak öldüren daha sonrada kaçan zanlı polis ekiplerine teslim oldu.

ASAYİŞ

Bursa’da forklift ile tıra patates çuvalı yükleyen işçi, kullandığı forkliftin yan yatması sonucu altında kalarak hayatını kaybetti.

ASAYİŞ

İddiaya göre Fatih’te yılbaşı akşamı, arkadaşlarıyla oturan 17 yaşındaki Melek Nur Özgener, ‘hanginize sıkayım’ diyen arkadaşı tarafından başından vuruldu.

ASAYİŞ

Kastamonu’da alkollü şekilde direksiyon başına geçerek genç kadının ölümüne sebep olan sürücü hakim karşısına çıktı.

GENEL

“Babamın vefat etmesi benim bu işe dört elle sarılmama sebep oldu”

ASAYİŞ

Sivas’ta bir vatandaş inşatı devam eden bir binanın 9’uncu katından yere düşerek hayatını kaybetti.

ASAYİŞ

Nevşehir'de sobadan sızan karbonmonoksit gazından etkilenen 1 kişi yaşamını yitirdi.

ASAYİŞ

Ankara’nın Polatlı ilçesinde kahvaltı sırasında gelin ve kaynana arasında çıkan tartışma cinayetle bitti.

ASAYİŞ

Ankara’da bir kişi, gürültü yaptıklarını ileri sürdüğü üst komşularının evini tüfekle basarak, aynı aileden ikisi çocuk 5 kişiyi öldürdü.