• DOLAR 32,24 %0.09
  • EURO 34,85 %-0.12
  • ALTIN 2.424,21 %-0.83
  • BİST100 10.056 %-1.59
  • BITCOIN 62.707 %2.58
  • ETHERIUM 2.958 %0.95
8°

Mücadele Haberleri

mücadele haberleri ve güncel mücadele gelişmeleri, mücadele ile ilgili tüm video, mücadele fotoğrafları ve mücadele haberleri A Gazete - Bursa, Bursaspor, Bursa haberleri, Güncel, Magazin sitemizde


GENEL

Bursa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı ekipleri, 6 ilçede karla mücadele çalışmaları çerçevesinde son 24 saat içinde kapanan 53 mahalle...

SPOR

TFF 2. Lig Beyaz Grup 12. hafta mücadelesinde Karacabey Belediyespor, konuk ettiği Diyarbekirspor ile 1-1 berabere kaldı.

Merkez

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 2–8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası etkinlikleri kapsamında lösemiyle mücadele eden 3 küçük kahramanı makamında...

SPOR

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Karacabey Belediyespor’da Erdoğan Yılmaz’dan boşalan teknik direktörlük görevine Ahmet Taşyürek getirildi.

ASAYİŞ

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri "En İyi Narkotik Polisi Anne", "Narkorehber" ve "Narko Nokta" faaliyetleri düzenlendi.

SPOR

Kadınlar Hentbol Süper Ligi’nin 7.haftasında Kastamonu Belediyespor’u konuk edecek olan Bursa Büyükşehir Belediyespor'da mücadele yarın oynanacak.

SPOR

Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında karşı karşıya gelecek Galatasaray ile Beşiktaş, tarihlerinde 354. kez mücadele edecek.

GENEL

Cilt kanseri hastalığıyla mücadele eden 8 yaşındaki küçük kız 6 yıldır evden çıkmadı.

KÜLTÜR SANAT

Uyuşturucu ile mücadeleyi konu alan Koçyiğitler filminin galası Bursa Tayyare Kültür Merkezi'nde yapıldı.

DÜNYA

Azerbaycan, Karabağ'da terörle mücadele operasyonları başlattı.

Merkez

Bursa Büyükşehir Belediyesi depreme dirençli bir Bursa hedefi doğrultusunda tarım arazilerinin üzerine yapılan kaçak yapıların yıkımına başladı.

GENEL

6 şubat depremlerinde büyük yıkım yaşanan Malatya’da birçok meslek ustası başka şehirlere giderken geride kalanlar ise ayakta kalmak için direniyor.