• DOLAR 32,21 %-0.22
  • EURO 35,12 %-0.22
  • ALTIN 2.504,53 %1.55
  • BİST100 10.644 %3.14
  • BITCOIN 67.095 %1.58
  • ETHERIUM 3.119 %2.28
21°

Mezar Haberleri

mezar haberleri ve güncel mezar gelişmeleri, mezar ile ilgili tüm video, mezar fotoğrafları ve mezar haberleri A Gazete - Bursa, Bursaspor, Bursa haberleri, Güncel, Magazin sitemizde


GÜNDEM

İstanbul’da Münevver Karabulut cinayeti sanığı Cem Garipoğlu’nun ölmediği iddialarına ilişkin Garipoğlu’nun babası, oğlunun mezarının açılması ve DNA eşleştirmesi yapılarak gerçeğin...

ASAYİŞ

Bursa'nın İnegöl ilçesi Yeniceköy Mahallesinde bir mezarlıkta meydana gelen olayda babasının mezarından çiçeklerin çalınmasına kadın tepki gösterdi.

GÜNDEM

Diyarbakır’da henüz 25 günlük öğretmen iken PKK tarafından Babası Hasan Alten ile şehit edilen Tekirdağlı öğretmen Neşe Alten, mezarı başında ...

GENEL

Tokat'ta yol ortasında kalan ve kime ait olduğu bilinmeyen mezar 100 yıldır görenlerin dikkatini çekiyor.

KÜLTÜR SANAT

UNESCO'nun Dünya Kültür Mirası Listesi'nde yer alan Nemrut Dağı’nı ziyaret eden İngiliz Arkeolog Christopher Ellis, Kommagene Kralı Antiochos Theos’un anıt...

KÜLTÜR SANAT

Tokat'ın Zile ilçesi Kepez köyünde bulunan Şeyh Ahmet türbesi rivayetleriyle dikkat çekiyor, mezar uzunluğuyla şaşkına çeviriyor.

KÜLTÜR SANAT

Kaçak kazı ihbarı üzerine, Adıyaman Müze Müdürlüğü tarafından yapılan kazılarda, bu güne kadar rastlanılmayan tarihi bir mezar yapısı ortaya çıktı.

GENEL

Osmanlı döneminde askeri hastane, günümüzde ise Kazlıçeşme Sanat olarak hizmet veren tarihi binada bulunan tarihi eserler ziyarete açılıyor.

KÜLTÜR SANAT

Kars’ta bulunan haç işaretli mezar taşları görenlerin dikkatini çekiyor. Mezar taşlarının bir çoğunun altı kazılmış durumda.

DÜNYA

Fas’ın Başkenti Rabat’ta bulunan anıt mezar V. Muhammed Mozolesi’ni ziyaret eden Mehmet Çetinkaya izlenimlerini agazete.com.tr takipçileri için aktardı.