• DOLAR 32,28 %0.04
  • EURO 35,02 %-0.04
  • ALTIN 2.447,25 %0.04
  • BİST100 10.173 %0.00
  • BITCOIN 61.450 %-1.78
  • ETHERIUM 2.888 %-1.7
4°

Marmaris Haberleri

marmaris haberleri ve güncel marmaris gelişmeleri, marmaris ile ilgili tüm video, marmaris fotoğrafları ve marmaris haberleri A Gazete - Bursa, Bursaspor, Bursa haberleri, Güncel, Magazin sitemizde


ASAYİŞ

Muğla’nın Marmaris ilçesinde Yunanistan sahil güvenlik unsurlarınca Türk karasularına geri itilen 39 düzensiz göçmen kurtarıldı.

ASAYİŞ

Muğla’nın Marmaris ilçesinde Yunanistan sahil güvenlik unsurlarınca Türk karasularına geri itilen 53 düzensiz göçmen kurtarıldı.

YAŞAM

Evlilik telaşı, iş telaşı, düğün telaşı derken koca bir sorumluluğu atlatmanın ödülü balayıdır. Peki ama balayı için gidilecek en romantik...

EKONOMİ

Fransa'nın Nice Limanı'ndan üç yat, bakım ve onarım için Hollanda bayraklı yük gemisi ile Marmaris'e getirildi.

ASAYİŞ

Marmaris, Armella koyunda mahsur kalan 14 düzensiz göçmen ekipler tarafından kurtarıldı.

ASAYİŞ

Muğla’nın Marmaris ilçesinde bir otelde yangın çıkmasıyla gökyüzü dumanların kaplandı. Yangın, alevler büyümeden söndürüldü.

MAGAZİN

Türk pop müziğinin usta sanatçılarından Serdar Ortaç, Muğla’nın Marmaris ilçesinde sevenleriyle buluşarak konser verdi.

GENEL

‘Orman’ın hayalet kedisi’ olarak bilinen ve nesli tehlikede olması nedeniyle koruma altında olan Karakulak ölü olarak bulundu.

ASAYİŞ

Muğla’nın Marmaris ilçesinde saban saatlerinde başlayan orman yangını havadan ve karadan yapılan müdahale ile kısa sürede kontrol altına alındı.

GENEL

Yunanistan’ın Rodos Adası’nda yaklaşık bir haftadır devam eden orman yangınları nedeniyle Marmaris koylarında yat yoğunluğu oluşturdu.

GENEL

Üçüncü Marmaris Kitap Günleri'ne konuk olan ünlü Tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı hatıralarını, tecrübelerini ve birikimlerini izleyenlerle paylaşarak 'bol bol...

ÇEVRE

Marmaris’te elektrik tellerine değerek tehlike oluşturan ağaçlar, belediye ekiplerince budanıyor.