• DOLAR 32,28 %0.04
  • EURO 34,98 %-0.01
  • ALTIN 2.463,15 %0.69
  • BİST100 10.180 %0.07
  • BITCOIN 62.184 %0.62
  • ETHERIUM 2.896 %-0.41
17°

Kurye Haberleri

kurye haberleri ve güncel kurye gelişmeleri, kurye ile ilgili tüm video, kurye fotoğrafları ve kurye haberleri A Gazete - Bursa, Bursaspor, Bursa haberleri, Güncel, Magazin sitemizde


ASAYİŞ

İzmir’in Karabağlar ilçesinde 63 yaşındaki servis şoförü, yol vermeme nedeniyle çıktığı ileri sürülen tartışmada 3 motokurye tarafından öldüresiyle dövüldü.

ASAYİŞ

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde siparişe giden motokuryenin çarptığı küçük çocuk annesini teselli etti.

ASAYİŞ

İstanbul'da, seyir halindeki bir kuryenin motosikletinden dumanlar çıkmaya başladı. Durumu fark eden sürücünün yol kenarına park ettiği motosiklet alev alev...

ASAYİŞ

Bursa'da trafikte anlaşmazlık yaşayan kurye, kendisini darp eden kişinin karşısında ellerini arkada bağlayarak tepki vermedi.

ASAYİŞ

Bursa’da kuryecilik yapan bir kişi, sipariş almak için dükkana girerken anahtarı motosikletin üzerinde unutunca hırsızın hedefi oldu.

ASAYİŞ

Bursa'da sipariş yetiştirmek için yola çıkan kurye yola aniden çıkan otomobille çarpıştı. Tedavisi yapılan kurye kazayı ufak sıyrıklarla atlattı.

ASAYİŞ

Bursa’da sipariş götüren kuryenin motosikleti alev topuna döndü. Alev topuna dönen motosiklet itfaiye ekiplerince söndürülürken, olayla ilgili tahkikat başlatıldı.

DÜNYA

Peru’nun Puno bölgesindeki bir arkeolojik kazı alanında sergilediği davranışlarla dikkat çeken ve daha önce kuryelik yaptığı belirtilen bir gencin termal...