• DOLAR 32,22 %-0.11
  • EURO 34,93 %0.17
  • ALTIN 2.444,95 %0.51
  • BİST100 10.219 %-0.49
  • BITCOIN 61.129 %0.34
  • ETHERIUM 2.930 %0.55
14°

Kocaeli Haberleri

kocaeli haberleri ve güncel kocaeli gelişmeleri, kocaeli ile ilgili tüm video, kocaeli fotoğrafları ve kocaeli haberleri A Gazete - Bursa, Bursaspor, Bursa haberleri, Güncel, Magazin sitemizde


ASAYİŞ

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde küfür ettiği gerekçesiyle aralarında husumet bulunan dayı ve yeğen düğünde karşılaşınca cinayet işlenmişti.

ASAYİŞ

Bursa'da bir evin girişinden motosikleti sürükleyerek çalıp kaçan iki zanlı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından kamera incelemeleri sonrasında Kocaeli’de yakalandı.

ASAYİŞ

Kocaeli’de yolun karşısına geçmekte olan yayaya otomobil çarptı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan yaya hayatını kaybetti.

ASAYİŞ

Kocaeli'de 'kız meselesi' nedeniyle çıkan kavgada bir genç darp edildi, bıçaklandı.

ASAYİŞ

Kocaeli'de 90 yaşındaki adam tek başına yaşadığı evde asılı halde bulundu.

ASAYİŞ

Kocaeli'de akrabasının düğüne giden bir şahıs, havaya açılan maganda kurşununun kalbine isabet etmesi ile ağır yaralandı.

ASAYİŞ

Hiç tanımadığı kişiyi bıçaklayarak öldüren sanık: "Oyun içinde olduğunu düşünüyordum, gerçek dünyada değildim" açıklamasını yaptı.

ASAYİŞ

Kocaeli'de Meryem Tahnal'ın öldürülmesi olayıyla ilgili yargılanan Palu ailesi ve damatları Tuncer Ustael hakkında karar çıktı. Son sözleri sorulan sanıklardan...

ASAYİŞ

Kocaeli'de yedikleri tavuklu pilavın ardından rahatsızlanan 20 kişi gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastanelik oldu.

ASAYİŞ

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde TÜBİTAK'a ait yerleşkede meydana gelen parlamanın ardından yangın çıktı.

ASAYİŞ

Kocaeli'de Galatasaray-Beşiktaş maçına bilet satın almak isteyen 23 yaşındaki genç, dolandırıcıların ağına düştü. Bin 500 TL dolandırılan genç, "Ne parayı...

GENEL

Kocaeli'nin Kandıra ilçesindeki Kerpe'ye tatile giden bazı vatandaşlar, metrelerce yükseklikten altı kayalıklarla dolu olan suya atlayarak adeta ölüme meydan okuyor.