• DOLAR 32,34 %-0.07
  • EURO 34,88 %0.06
  • ALTIN 2.390,60 %-0.26
  • BİST100 10.277 %0.67
  • BITCOIN 63.100 %0.42
  • ETHERIUM 3.103 %-0.03
12°

Kayıp Haberleri

kayıp haberleri ve güncel kayıp gelişmeleri, kayıp ile ilgili tüm video, kayıp fotoğrafları ve kayıp haberleri A Gazete - Bursa, Bursaspor, Bursa haberleri, Güncel, Magazin sitemizde


GENEL

Karaman'da 2 gündür kendisinden haber alınamayan çobanın cansız bedenine ulaşıldı. Mahir Akkuş’un yıldırım düşmesi sonucu hayatını kaybettiği ortaya çıktı.

GENEL

Asrın felaketine Hatay’da yakalanan Suriyeli baba, aynı mezara defnettiği eşi ve oğlunun ardından yaşadığına inandığı 3 buçuk yaşındaki oğlu Ahmed’den...

ASAYİŞ

Bursa'nın Yenişehir ilçesinde hızlı tren şantiyesinde kaybolan şahsı arama çalışmaları sürüyor.

GENEL

Kayseri’de kayıp olarak aranan bir genç, ağacın altında uyurken bulundu.

ASAYİŞ

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde iki şahıs park halindeki motosikletin üzerindeki kaskı çaldı.

ASAYİŞ

İznik Gölü'nde kaybolan yüzme hakemi 60 yaşındaki Feridun Ulu'yu arama çalışmaları devam ediyor.

ASAYİŞ

İzmir’de kayıp olarak aranan ve yanındaki çoban tarafından öldürüldüğü ortaya çıkan bir kişinin kesilmiş başı çevredeki köpekler tarafından bulundu.

ASAYİŞ

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde 18 gündür haber alınamayan çocuk ailesine teslim edildi.

ASAYİŞ

 Bursa'nın Yıldırım ilçesinde arkadaşlarıyla buluşacağını söyleyerek evden ayrılan 15 yaşındaki çocuktan 16 gündür haber alınamıyor.

ASAYİŞ

Antalya'da bir kişi sahilde bulunan ve içinde yaklaşık 1 milyon lira değerinde iki çekin olduğu cüzdanı sosyal medya hesabından yaptığı...

ASAYİŞ

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde yakınları tarafından kayıp ihbarı yapılan 56 yaşındaki vatandaş aracından 1 km uzakta suda bulundu.

ASAYİŞ

Denizli’de, evden çıktıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamayan 105 yaşındaki yaşlı kadın, 28 saat sonra bulundu.