• DOLAR 32,26 %0.00
  • EURO 34,69 %-0.09
  • ALTIN 2.401,36 %0.04
  • BİST100 10.275 %-0.59
  • BITCOIN 62.119 %-2.57
  • ETHERIUM 3.006 %-2.09
27°

Kamyonet Haberleri

kamyonet haberleri ve güncel kamyonet gelişmeleri, kamyonet ile ilgili tüm video, kamyonet fotoğrafları ve kamyonet haberleri A Gazete - Bursa, Bursaspor, Bursa haberleri, Güncel, Magazin sitemizde


ASAYİŞ

Bursa’da bir kamyonet sürücüsü, yüklediği fazla yük ve otobanda yaptığı hareketler ile adeta ölümle dans etti. O anlar kameraya yansıdı.

ASAYİŞ

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, ses geldiği için altına baktığı kamyonetin hareket ederek üzerinden geçtiği sürücü yaralandı.

ASAYİŞ

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde tarım işçilerini taşıyan iki kamyonetin kaza yapması sonucu 20 tarım işçisi yaralandı.

ASAYİŞ

Bursa'nın Orhangazi ilçesi Yalova Yolu'nda lüks bir araç emniyet şeridinde park halinde olan bir kamyonete arkadan çarptı.

ASAYİŞ

Isparta’da otomobil ve kamyonet çarpıştı. Meydana gelen feci kazada 1'i çocuk 3 kişi öldü, 2'si ağır 3 kişi yaralandı.

ASAYİŞ

Bursa’da seyir halindeki kamyonet motor kısmından çıkan arıza nedeniyle alev topuna döndü. Meydana gelen yangın sonucu araç kullanılamaz hale geldi.

ASAYİŞ

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde bisikletli bir şahıs açık kamyonetin kasasından malzeme çalarak kaçtı.

ASAYİŞ

Kastamonu'da park halindeyken alevlere teslim olan kamyonet kullanılmaz hale geldi.

ASAYİŞ

Orhangazi’de ana yol Yalova köprüsü yakınlarında meydana gelen trafik kazasında bir kamyonet önünde seyir halinde olan tıra arkadan çarptı.

ASAYİŞ

Bursa'da park halindeki araçları kontrol eden şüpheli, gözüne kestirdiği mini kamyonetin içine girip değerli eşyalar bulunan çantayı alıp kayıplara karıştı.

ASAYİŞ

Bursa'da trafiğe çıkan bir kamyonet sürücüsü, yüklediği aşırı yükle hem kendisini hem de diğer sürücüleri tehlikeye attı.

ASAYİŞ

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde meydana gelen kazada motosiklet kamyonete çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan motosiklet sürücüsü canını zor kurtardı.