• DOLAR 32,30 %-0.20
  • EURO 34,89 %0.16
  • ALTIN 2.388,40 %-0.35
  • BİST100 10.277 %0.67
  • BITCOIN 61.841 %4.5
  • ETHERIUM 3.071 %2.88
12°

Hastane Haberleri

hastane haberleri ve güncel hastane gelişmeleri, hastane ile ilgili tüm video, hastane fotoğrafları ve hastane haberleri A Gazete - Bursa, Bursaspor, Bursa haberleri, Güncel, Magazin sitemizde


ASAYİŞ

Bursa’da hamile kadın ve yakınlarını hastaneye yetiştirmek için hızla ilerleyen ticari taksi, motosiklete çarptı. Savrulan otomobil orta refüje dalarken, motosiklet...

ASAYİŞ

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde 15 yaşındaki Aysima Kulu geçirdiği motosiklet kazasında kaldırıldığı hastanede 3 gün sonra hayatını kaybetti.

SAĞLIK

Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Dünya İnme Günü kapsamında hasta ve hasta yakınlarına yönelik ‘İnme Okulu’ düzenledi.

GENEL

Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yıl dönümünün ilk dakikalarında Ata isimli bebek, İstanbul Kavacık'ta özel bir hastanede dünyaya geldi.

ASAYİŞ

Bursa’da kontrolden çıkan kamyon virajı almayıp dere yatağına uçtu. Kazada sıkışan sürücü ambulansla hastaneye kaldırılırken, olayla ilgili tahkikat başlatıldı.

SAĞLIK

Hızla kilo verdiği için hastaneye giden genç adamın kalbinde tümör olduğu ortaya çıktı.

ASAYİŞ

Bursa'nın İnegöl ilçesi Cuma Mahallesi'nde meydana gelen olayda bir sağlık kabininde ağrı kesici iğne olan kadın, hastanede hayatını kaybetti.

DÜNYA

İsrail ordusu Gazze’de yüzlerce yaralanın tedavi gördüğü Şifa Hastanesi ile Al Wafa Hastanesi çevresine saldırı düzenledi. Saldırı sonrası bölgeyi duman...

GÜNDEM

Türkiye, Gazze ya da Refat Sınır Kapısı'na sahra hastaneleri kurarak Filistinli sivillere sağlık hizmeti sunmak için kolları sıvadı.

ASAYİŞ

Mersin’de yol kenarında hareketsiz halde bulunan 6 yaşındaki kız çocuğu kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

DÜNYA

Gazze Şeridi'ndeki El Aksa Şehitler Hastanesi, İsrail'in saldırılarında yaralananları çadırlarda tedavi etmeye başladı.

Merkez

Bursa’da vatandaşlar, İsrail'in Gazze'deki el-Ehli Baptist Hastanesi'ne yaptığı saldırıyı protesto etti.